Maria Arnholm (fp) inleder frukostmöten om civilsamhället - Riksidrottsförbundet
Hoppa till sidans innehåll

Riksidrottsförbundet är idrottsrörelsens samlade organisation med uppgift att stödja, företräda och leda rörelsen i gemensamma frågor, såväl nationellt som internationellt.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Maria Arnholm (fp) inleder frukostmöten om civilsamhället

2014-03-10 11:14

Nu har du chansen att ställa riksdagspartierna mot väggen. Riksidrottsförbundet och Forum bjuder under våren in till en serie frukostmöten där vi på riktigt tänker ta tempen på vad partierna vill göra för att förbättra förutsättningarna för civilsamhället. Först ut är Maria Arnholm (fp) den 28 mars.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 15:32

Supervalåret är igång för fullt och i de största debattforumen har vi redan sett framstående politiker uttala sig om vilken roll civilsamhället ska ha i det framtida Sverige.

Men vad har egentligen de olika partierna för konkret plan för det svenska civilsamhället? Mer än en gång har partier uttalat sig om vikten och mervärdet med föreningslivet. I Almedalen förra året sa samtliga partier att de vill förbättra förutsättningarna för det svenska civilsamhället men hittills har liknande uttalanden endast resulterat i ett fåtal konkreta vallöften.

Ta chansen att ställa dina frågor direkt till representanter från olika partier. Riksidrottsförbundet och Forum bjuder under våren in till en serie frukostmöten där olika partiernas representanter finns på plats. Först ut är civilsamhällesminister Maria Arnholm (fp). Datum och inbjudan till övriga frukostar kommer inom kort.

 

Anmäl dig här till frukosten den 28 mars

Tid:
Frukost från 08.00
Mötet börjar 08.30

Plats: Sensus möte, Klara södra kyrkogata 1, Stockholm.

Skribent: Anna Setzman

Postadress:Riksidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: 08-699 60 00
Fax: 08-699 62 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss