Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Nyheter från SISU Dalarna


Vi erbjuder föreläsningar för er förening på hemmaplan. Korta föreläsningar med syfte att sprida kunskap och diskutera framtidens idrott. ”Så många som möjligt, så länge som möjligt, i en så bra verksamhet som möjligt”
 
Kursen är en fördjupning i IdrottOnline Klubb Administration och vi kommer inrikta oss på digital LOK-stödsansökan och hantering av utbildningsaktiviteter via SISU:s utbildningsmodul.
 
Kinesiotejp är en elastisk terapeutisk tejp som används som förebyggande och behandlande av vanliga sportskador och en rad olika fysiska smärtor.
 
 
Kursen är en introduktion-, information- och inspirationskurs kring IdrottOnline Klubb Adm. Lär känna de grundläggande funktionerna i systemet och hur systemet hänger ihop.
 
Teambuilding är ett av våra ämnesområde, i filmen presenterar sig en av våra föreläsare, se Jenny Hedlunds film.
 
Hur kan vi träna för att i så stor utsträckning som möjligt undvika skador?
 

Mötesplats Samsyn

(2018-09-07 18:11)
Under kvällen bjuds ni på Jens Bergenström och Camilla Granelid som ger sin syn på Samsyn. Det blir paneldebatt med PeO Karlström som moderator samt olika workshops.
 
Vad gör vi om olyckan är framme? Hur kan vi minska skaderisken?
 
Utbildningen är en introduktion med information och inspiration kring föreningslärans grunder.
 
Dalarnas Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna kommer att gå med i paraden. Vi hoppas att fler idrottsföreningar och förbund vill stötta HBTQ-rörelsen och vill följa med oss.
 

Idrottens dag i Hedemora

(2018-09-06 08:23)
Hedemora rustar för Idrottens dag - Lördag 22 september arrangerar Dalarnas Idrottsförbund och Hedemora Kommun Dalarnas Idrottens dag vid Vasaliden i Hedemora. Liknande Idrottens dag-arrangemang kommer genomföras i hela lande
 

Kostföreläsning

(2018-09-04 12:17)
Vad får vi för effekter i kroppen av fysisk aktivitet och hur påverkas kroppen beroende på vad vi stoppar i oss? Hur kan vi använda kosten som ett träningsredskap för att få ytterligare effekter av vår träning?
 
Kursen syftar till att ge kunskap om kassörsspecifika funktioner i IdrottOnline Klubb rörande medlemshantering och avgifter.
 
Avestas traditionsrika Markusveckan Sportscamp i slutet av sommarlovet är en höjdpunkt för Markusskolans elever. En imponerande verksamhet av en väl fungerande skol-IF.
 

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: se kontakta oss
E-post: dif@dalaidrotten.se

Vi finns på Facebook Gilla oss