Hoppa till sidans innehåll

Norrbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Norrbotten. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Erbjudande: anordna prova-på-aktiviteter under Idrottens dag

2017-06-28 09:54

Söndagen den 10 september planeras Idrottens Dag i Luleå. Din förening är välkommen att vara med och erbjuda prova-på-aktiviteter. Genom att visa upp er verksamhet har ni möjlighet att nå ut till fler.
  • Uppdaterad: 2017-06-28 15:27

Med Idrottens dag vill vi inspirera till en aktiv livsstil och underlätta för alla, ung som gammal, att hitta en rolig fritidssysselsättning i gemenskap med andra.

Idrottens dag är ett samarbete mellan Luleå Kommun, Norrbottens Idrottsförbund och Luleås föreningar. Det ska vara en rolig dag full av aktiviteter som utmanar bilden av hur vi tränar och tävlar inom idrotten. Vi vill ställa frågor som får föräldrar, föreningsledare och politiker att tänka till lite extra kring framtidens idrott. Tillsammans ska vi skapa en välkomnande och nyfiken idrott där glädje och utveckling motiverar fler att röra på sig hela livet. 

Som extra kryda anordnar TV4 samma dag initiativet #GeBortTillSport där man samlar in sport- och fritidsutrustning från allmänheten. All insamlad utrustning skänks sedan till Sportoteket/Fritidsbanken. 

Inbjudan till informationsmöte måndag 21 augusti

Måndagen den 21 augusti kl 12.00 är intresserade föreningar inbjudna till ett lunchmöte på Idrottens Hus, Kronan A3 i Luleå. Vi bjuder på lunch.

Anmälan senast fredag den 18 augusti till This is a mailto link

Frågor om Idrottens Dag

Har du frågor om Idrottens Dag kontaktar du Peter Henriksson på Luleå Kommun, tel 070-670 76 01, This is a mailto link

Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson distrikt

Jakob Boudin

Idrottskonsulent
Ansvarig barn- och ungdomsfrågor
070-686 83 66 
jakob.boudin@ sisuidrottsutbildarna.se

Postadress:Norrbottens Idrottsförbund
Idrottens Hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss