Hoppa till sidans innehåll

Östergötlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Östergötland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Stress och psykosocial hälsa

2018-01-24 13:39
Inom projekt Allas rätt att vara med bjuder vi in till lunchföreläsning med tema Stress och psykosocial hälsa.
  • Uppdaterad: 2018-01-24 13:39

Stress är något vi alla har en relation till och som vi alla mer eller mindre behöver hantera både privat och i arbetslivet. Vi bjuder därför in till en lunchföreläsning där ni kommer att få en fördjupning i ämnet och även ges konkreta tips för hur stress kan bemötas. Såväl styrelser som anställda i idrottsförening/SDF är varmt välkomna att ta del av Sören Hjälms kunskaper.

Föreläsningen syftar till att öka kunskap om hur stress skapas och kan förstås samt hur man förebygger stress på arbetsplatsen för att därmed behålla god hälsa. Föreläsningen kommer att beröra vilka tre system som kroppen kan använda sig av för att hantera den stress som vi utsätts för i vardag. Genom att få kunskap om hur de olika systemen fungerar kan vi minska deras automatiska makt över oss själva och lära oss hur vi ska hantera och balansera dem i vardagen.

Torsdag den 15 februari kl 11.00-13.00 i Idrottens Hus,
Linköping Arena, Fastes gata 4, Linköping

Vi bjuder på lunch och föreläsning! (Finansieras av Europeiska Socialfonden) Föreläsningen vänder sig till både arbetsgivare och anställda i idrottsförening eller SDF. Meddela eventuell specialkost/allergier i anmälan samt vilken förening/SDF du kommer ifrån. Anmälan senast 10/2 till This is a mailto link
Välkommen!

Spara ner inbjudan som pdf här.

Skribent: Anneli Björkman
Epost: This is a mailto link

Postadress:Östergötlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Kontakt:Tel: 010-476 50 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss