Hoppa till sidans innehåll

Den nationella konferensen Idrott och mångfald syftar till att öka kunskapen om mångfaldsfrågor inom idrottsrörelsen. Den 14-15 februari 2017 arrangeras Idrott och mångfald för femte gången och huvudtemat är nyanländas inkludering. Läs mer här!

Praktiskt information

Vi vill hälsa dig varmt välkommen till Idrott och mångfaldskonferensen som äger rum om en vecka, den 14-15 februari 2017 på Karlstad Congress Culture Centre (KCCC). Vi är glada att kunna meddela att det är många deltagare på konferensen. Vi blir cirka 300 deltagare, med god spridning i landet och från många olika organisationer. – jättekul! Det gör att det ställer lite extra krav på vår disciplin, framförallt när det gäller att hålla tiderna. Nedan finns aktuell information till dig som konferensdeltagare.
  • Uppdaterad: 2017-02-08 14:50

Registrering

Registreringen öppnar klockan 11.30 och finns direkt till vänster när du kommer in på entréplanet.

Lunchmat

Konferensen startar efter lunch dag ett och slutar kl. 13.00 dag två. Du fixar din egen lunch båda dagarna. I centrum finns gott om bra lunchrestauranger. OBS! Det finns ingen lunchservering på Karlstad CCC!

Bagage

Det finns låst bagageutrymme på KCCC vid receptionen på entrévåningen. Vi har också bevakad olåst garderob på våningsplan fem utanför konferenslokalen.

Konferenslokal

Själva konferensen äger rum i Lars Magnus Ericsson, som ligger på våning fem i KCCC.

Middagen

Tisdagskvällens trerätters middag med underhållning avnjuter vi i restaurang Karl IX på KCCC

Transport mellan hotell och KCCC ansvarar var och en själv för. Se karta: https://drive.google.com/open?id=1oMI1JY7NQ_2tWa_N0S9HpgRLUDQ&usp=sharing  hur hotellen ligger i förhållande till KCCC.

Transporter

Kommer du till Karlstad med buss (15 min promenadtid) eller tåg (10 min promenadtid) till KCCC från busstationen/centralstationen, se kartlänk ovan!

Eventuell samåkning till Karlstad

Vi bifogar deltagarlistan så att du kan kolla om det är någon från din kommun som ska delta, så att de som vill kan samåka till Karlstad.

Facebook och Twitter

Du kan följa konferensen på Facebook och Twitter

Facebook: @idrottochmangfald

Twitter: @idrottmangfald

#idrottmångfald2017

Övrig information

Har du ett tåg eller en buss att passa för hemfärd som gör att du måste gå tidigare än klockan 13.00 från konferensen den 15/2, ber vi dig att avbryta i en paus. Konferenslokalen är av sådan karaktär att det blir störande  om många behöver gå ifrån mitt i ett anförande!

Vi uppdaterar kontinuerligt hemsidan för konferensen www.idrottochmangfald.se så håll utkik där efter information! Om du har ytterligare frågor är det bara att kontakta oss.

Monika Wikström, This is a mailto link, tfn: 010-476 47 76

 Än en gång, varmt välkommen till Karlstad

 önskar

Arrangörsgänget för Idrott och mångfaldskonferensen 2017

Skribent: Monika Wikström
Epost: This is a mailto link