Hoppa till sidans innehåll

Norrbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Norrbotten. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Politiker bjuds in till dialog under SM-veckan i Piteå

2015-12-22 11:24

Idrottsfrågor och integration är temat när vi bjuder in politiker till dialog, fredag den 29 januari kl 12.00-15.00, under SM-veckan i Piteå.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 15:52

Ladda hem inbjudan till träffen "Dialog kring idrottsfrågor och integration" (pdf)

Under Sveriges största idrottsfest - SM-veckan i Piteå bjuder Norrbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna  tillsammans med Riksidrottsförbundet in norrbottniska politiker till "Dialog kring idrottsfrågor och integration - idrotten gör Sverige starkare".

Hur jobbar svensk idrott med integration och folkhälsa? Vilka utmaningar står vi inför och vilka möjligheter finns det? Hur bidrar idrotten till den regionala utvecklingen? Och hur kan vi tillsammans möjliggöra idrott för så många som möjligt, så länge som möjligt, i en så bra verksamhet som möjligt?

Riksidrottsförbundets ordförande Björn Eriksson medverkar.

I anslutning till träffen finns möjlighet att ta del av SM-tävlingar och det kulturella utbudet under en Mästerlig folkfest där även SISU Idrottsutbildarna och Norrbottens Idrottsförbund erbjuder flera spännande seminarier.

 Inbjudan politikerträff SM veckan 2016

Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson distrikt

Katarina Halvardsson
Distriktsidrottschef
070-686 80 90

This is a mailto link

Postadress:Norrbottens Idrottsförbund
Idrottens Hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss