Hoppa till sidans innehåll

Västergötlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation
i Västergötland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

IFK Falköping FF - Årets idrottsförening 2015

2016-03-18 14:22
IFK Falköping FF är en småstadsförening som gör ett fantastiskt arbete när det gäller integration, utbildning och utveckling och har därför utsetts till Årets idrottsförening i Västergötland 2015.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 15:46

Ett starkt bidragande skäl till att IFK Falköping FF får denna fina utmärkelse är deras gedigna och omfattande arbete med integration. De tar ett stort socialt ansvar och ligger i framkant när det gäller utbildning och utveckling av aktiva och ledare. IFK Falköping FF är en småstadsförening som uträttar ett fantastiskt arbete.  

Priset till Årets idrottsförening 2015, utdelas vid Västergötlands Idrottsförbunds årsstämma på Vara Konserthus den 14 april.

IFK Falköping FF_Fotbollsträning för nyanlända
Fotbollsträning för nyanlända pojkar.

IFK Falköping Ledar Kick-off
FKick-Off för IFK Falköping FF samtliga ledare i januari

Mer om IFK Falköping FFs verksamhet på www.ifkfalkopingff.se

Statuter Årets idrottsförening
Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland har tillsammans beslutat utdela priset "Årets idrottsförening".  
 

Priset tillfaller den förening som inom sina led fostrat aktiv(a) eller ledare som utfört något utöver det vanliga. Föreningen ska vara verksam inom området som sorterar under Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland. Förslagsställare till priset är hela idrottsrörelsen inom Västergötland.   

Styrelsen inom Västergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Västergötland utser pristagare. Styrelsens beslut kan inte överklagas. Stipendiesumman är fastställd till 10 000 kronor.

Skribent: Ingela Gustavsson

Postadress:Västergötlands Idrottsförbund
Box 418
541 28 Skövde

Besöksadress: Gustav Adolfs gata 49
541 45 Skövde

Kontakt:Tel: 010-476 41 00
Fax: 010-476 41 01
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss