Hoppa till sidans innehåll

Västernorrlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västernorrland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.
Vår värdegrund är: rätten att vara med, kompetens, trovärdighet, engagemang.

Inspiration till integration - med Trevligt folk

2015-10-02 09:16

Välkommen till föreläsning med Patrik Andersson, mannen bakom det somaliska bandylandslaget och efterföljande diskussion kring idrott och integration.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 15:30

Regeringen har beslutat att tillföra 64 miljoner årligen till idrotten för arbete med integration. Delar av dessa medel kan hamna hos idrottsföreningar i Västernorrland. Har din förening funderat på att arbeta med aktiviteter för asylsökande och nyanlända? Kom och ta del av kunskap och inspireras av några som drivit lyckade projekt. Du får också möjlighet att under lättsamma former samtala med andra föreningar och kanske hitta samverkansmöjligheter.

28 oktober klockan 17-21, Scandic Nord, Sundsvall

Kvällen är kostnadsfri. Vi bjuder på enklare förtäring.

Kvällens föreläsare - Patrik Andersson

Patrik Andersson är mannen bakom det somaliska bandylandslaget och filmen Trevligt folk. Han berättar på ett inspirerande sätt om att gå från idé till en massa verkstad. Och om hur han fått TV-kanaler som CNN, BBC, Al-Jazeera och tidningen Wall Street Journal att komma till lilla Borlänge för att rapportera om projektet.

Efter föreläsningen finns möjlighet för idrottsföreningarna att tillsammans med oss diskutera vilken typ av insatser ni skulle vilja arbeta med.

Gör din anmälan via den här länken:

https://response.questback.com/idrott/integration senast den 20 oktober.
Ingela Asplund besvarar dina frågor. Telefon 070-109 03 36 eller e-post: This is a mailto link.

Skribent: Karin Sundquist
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västernorrlands Idrottsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:Tel: 010-476 49 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss