Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Folksams LedarCamp 2016

2016-02-09 08:15
Våra hjärtan klappar för er unga ledare. Är du organisations- eller aktivitetsledare mellan 18-25 år inom idrotten i Västmanland? Välkommen till årets bästa ledarutbildning, Folksams LedarCamp 2016!
  • Uppdaterad: 2016-06-07 15:59

Vem vill du skicka till LedarCamp?

Våra hjärtan klappar för unga ledare
Folksam är inte vilket försäkringsbolag som helst. Vi är idrottens försäkringsbolag som försäkrar såväl stora som små idrottare, proffs som nybörjare. Nio av tio idrottare i Sverige är försäkrade i Folksam. Att det växer fram unga passionerade ledare är viktigt för att idrottare ska tycka att det är roligt att satsa på sin favoritidrott. Folksam delar därför varje år ut stipendier för att unga ledare ska få chansen att utvecklas. På Folksams Ledarcamp kan den som gillar att leda inspireras till fortsatt utveckling inom idrotten och stärkas i sin ledarroll. Vi hoppas att vi får träffa många engagerande ledare på årets Ledarcamp!

Sista ansökningsdag är den 10 april 2016.


Kriterier för att söka stipendiet
Sökanden ska vara en aktivitets- eller organisationsledare i åldern 18-25 år, verksam i en idrottsförening som är ansluten till Riksidrottsförbundet. Ledaren ska vara en god förebild, ha ett stort sportsligt engagemang och ett stort intresse för utövarnas sociala utveckling. Ledaren ska, genom sitt sätt att arbeta, bidra till ett livslångt intresse för idrott och hälsa. Att du som ledare har inflytande över verksamheten och att ledaren arbetar för att alla ska få vara med är en självklarhet.

Så fördelas stipendierna
Fördelningen av stipendierna beslutas av en regional beslutsgrupp med representanter från Riksidrottsförbundets distriktsförbund och Folksam. Kriterierna som bedöms är engagemang, intresse för utövarnas sociala utveckling, förmågan att vara en god förebild samt arbetssätt.


Mer inforamtion hittar du i foldern nedan
Folder LedarCamp 2016

Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss