Hoppa till sidans innehåll

Västra Götalands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottens chefsutbildning på IHM

2016-03-22 12:44
Efter sommaren startar andra upplagan av Idrottens chefsutbildning - utbildningen för dig som vill bli mer attraktiv på idrottens arbetsmarknaden!
  • Uppdaterad: 2016-03-22 12:51

Den som vill vara med och driva och utveckla en förening, anläggning eller arrangemang behöver idag inte bara kunskaper inom sin idrott utan behöver också ha stora kunskaper inom till exempel ekonomi, kommunikation, marknadsföring, ledarskap och verksamhetsstyrning. Idrottens chefsutbildning är en utbildning som fördjupar deltagarnas kunskaper inom bland annat dessa ämnen.

Utbildningen är därmed en värdefull investering för organisationen men också en utbildning som stärker individens position på arbetsmarknaden. Utbildningen riktar sig till anläggningschefer, klubbchefer, sportchefer, föreningsutvecklare, marknadsansvariga, arrangemangsansvariga eller liknande  och som vill utvecklas i den rollen. Eller till dem som har ambitionen att i framtiden jobba inom idrotten i en sådan roll.

Idrottens chefsutbildning ett gemensamt projekt av Västsvenska Idrottsförbundet, Västergötlands Idrottsförbund, SISU Idrottsutbildarna Väst och Västergötland, Professional Golfers Association (PGA), Claesson Konsult AB och med IHM Business School som utförare.

Kurstart i augusti/september 2016 och med 15 maj som sista anmälningsdag.

Här kan du läsa mer om utbildningen.

Vill du läsa mer om IHM Business School så kan du göra det här.

För frågor hör av er till Ola Jodal, This is a mailto link alt. tel: 0709-265844

Skribent: Ola Jodal

Postadress:Västsvenska Idrottsförbundet
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 031-726 60 00
Fax: 031-726 60 09
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss