Hoppa till sidans innehåll

Västsvenska Idrottsförbundet är Riksidrottsförbundets regionala organisation i västra Sverige. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Anna och Daniel. Starka nyförvärv på konsulentsidan.

Nya idrottskonsulenter

2016-01-27 10:39
För att vi ska kunna göra ett ännu bättre arbete med att utbilda, stödja och utveckla idrottsföreningar i vårt distrikt så förstärker vi nu upp med två nya idrottskonsulenter.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 15:20

Anna: Med min bakgrund som norrlänning så har jag alltid fått höra att jag har pappahumor. Därmed känns det fantastiskt att flytta, från ekonomistudier i Umeå och Norrland, ner till staden som kallar min humor för Göteborgsvitsar! Anna Österberg heter jag och är 23 år. I 20 av dessa år har jag varit längdskidåkare och i 10 år fotbollsspelare.

Därmed har idrotten och föreningslivet haft en stor prägel på vem jag vågat vara som person och hur roligt det är att utvecklas tillsammans med andra.

Under min gymnasietid satsade jag fullt på längdskidåkning och gick då på Sollefteå längdskidgymnasium. Under mitt tredje år fick vi möjligheten att gå en ledarskapsutbildning i SISU Idrottsutbildarnas regi, vilket gav mersmak.

Jag brinner för att människor ska få möjligheter att utvecklas och jag tror starkt på idrottsföreningar som mötesplats. Mitt arbetsområde är föreningar i både Västra Göteborg och på Hisingen, vilket känns fantastiskt inspirerande!

Jag ser fram emot att träffa alla idrottstokiga och jag tvivlar inte på att jag kommer trivas här i Göteborg. Även om jag är en ”ånger-man-länning”.

Ni når mig på tel: 0709-26 58 39, alt. This is a mailto link

Daniel: Mitt namn är Daniel Fyrqvist, 25 år och är ny idrottskonsulent hos SISU Idrottsutbildarna Väst och Västsvenska Idrottsförbundet. Jag är väldigt tacksam över att få börja här eftersom jag under hela mitt liv varit intresserad av idrott, framförallt ur ett ledar- och föreningsperspektiv. 

Jag har min bakgrund inom ishockeyn där jag som aktiv har representerat Kungälv Hockey och Partille Hockey. De senaste åren har jag inom Kungälv Hockey haft uppdrag som tränare för J18 och U16 men även med SISU- och LOK-rapportering samt ansvarig för skol-och lägerverksamheten. 

För två år sedan tog jag en kandidatexamen inom idrottsvetenskap efter tre år på Sports Coaching (Management) på Göteborgs universitet. Under dessa år var jag även Värdefullambassadör för SISU Idrottsutbildarna Väst och Västsvenska Idrottsförbundet vilket var väldigt roligt. De senaste åren har jag jobbat på Göteborg & Co fram tills jag började min anställning här! Jag kommer att jobba med föreningar i Göteborg Centrum.

Vill ni veta mer om mig och vad jag gör så är det bara att hojta till! Ni når mig på tel: 0709-26 58 13, alt. This is a mailto link

Skribent: Jonas Neijmer

Postadress:Västsvenska Idrottsförbundet
Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Besöksadress: Mejerigatan 1
412 76 Göteborg

Kontakt:Tel: 031-726 60 00
Fax: 031-726 60 09
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss