Hoppa till sidans innehåll
Foto: Emil Malmborg

Helhet och delaktighet – få fler att dra åt samma håll


Kontaktperson: Din föreningsutvecklare eller Kristoffer Berg (This is a mailto link).

Har ni i er förening jobbat fram en värdegrund, policy eller kanske ett gemensamt förhållningssätt men känner att det är en bit kvar tills alla föreningens ledare jobbar i samma riktning? Ett sätt att komma ett steg på vägen är att få föreningens ledare att tänka efter kring vad värdegrunden betyder och vad man behöver göra för att tillämpa den i ledarskapet. I den processen kan vi fungera som ett stöd. I programmet Helhet ger delaktighet – få fler att dra åt samma håll bidrar ni med ert engagemang, vi tar kostnaderna (20 000 kr).

Efter att ni har gått igenom programmet har det skapats förutsättningar på ledarnivå för förståelse och tillämpning av de delar av föreningens värdegrund, policy och förhållningssätt som har att göra med deras jobb i föreningen.

Upplägg

Upplägget anpassas utefter föreningens storlek och antalet ledare. Föreningens ledare samlas vid två tillfällen, bland annat för att bearbeta föreningens värdegrund. Där emellan håller ni i utvecklingsarbete på hemmaplan. Programmet avslutas med en gemensam träff där ledarna samlas och analyserar sina erfarenheter av arbetet med värdegrunden.

Programmet tar melllan 2-3 månader att genomföra, innan det drar igång ska en skattning och analys ha gjorts utifrån Idrottslyftet – Idrotten Vill.

Uppdaterad: 07 JUN 2016 15:39
Skribent: Wilhelm Wigardt

Postadress:
SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Besöksadress:
Vretenvägen 4
171 54 Solna

Kontakt:
Tel: +4686274000
E-post: This is a mailto link