Hoppa till sidans innehåll

Riksidrottsförbundet är svensk idrotts samlande organisation med uppgift att stödja, företräda och leda rörelsen i gemensamma frågor, såväl nationellt som internationellt.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Riksidrottsförbundet i media


Annika Strandhäll utsågs idag till ny idrottsminister. Annika Strandhäll kommer att även ansvara för folkhälso-, sjukvårds- och socialförsäkringsfrågor som statsråd. - Ett stort grattis till Annika Strandhäll. Vi har redan påbörjat ett gott...
 
SM-veckan sommar är över för den här gången. Nästan 300 svenska mästare i 50 olika idrotter korades under en intensiv vecka i Borås. Här är fredagens och veckans sista medaljerna:
 
​Medaljregnet fortsätter över Borås när SM-veckan går in på upploppet. Här är torsdagens medaljer (komplettering med silver och brons):
 
​Medaljregnet fortsätter över Borås när SM-veckan går in på upploppet. Här är torsdagens medaljer:
 
Idrottsfesten ångar vidare och medaljerna regnar över Borås. På SM-veckan veckans sjätte dag gjorde simhopp och triathlon entré. Här onsdagens medaljer:​
 
Mer än 1000 barn, unga och vuxna kom till Idrottens dag i Almedalen för att testa idrotter - det innebär både rekord i antal idrotter att prova och antal besökare under dagen.
 
Välkommen till ​Idrottens dag i Almedalen idag - ett evenemang i två delar. Det är fullt av liv bland på prova på-aktiviteterna där alla får chansen att hitta sin idrott. I den Ideella trädgården bjuder Riksidrottsförbundet in organisationer,...
 
SM-veckan veckans femte dag bjöd på rafflande spurter på den spektakulära citybanan när bland annat rullskidor och cykel tog över Borås gator. Här tisdagens medaljer:
 
Vi behöver alla röra på oss mer oavsett ålder. Kom och var med på passet stark & smidig senior – som arrangeras av Korpen klockan 10.45 i Almedalen (i parken vid dammen) på Idrottens dag onsdag 5 juli.
 
Riksidrottsförbundet är på plats i Almedalen. I dag, tisdag 4 juli, medverkar vi på flertalet seminarier, bland annat om vikten av idrott för äldre, forskning och innovation, mer idrott i skolan - bra men inte tillräckligt, inkludering inom idrott...
 
SM-veckan sommar i Borås är halvvägs. Här är måndagens medaljer:
 
​Riksidrottsförbundet är på plats i Almedalen. I dag, måndag 3 juli, arrangerar vi seminarium tillsammans med IOGT-NTO och även med Hyresgästföreningen och medverkar på flertalet andra seminarier, bland annat om matchfixing, jämställdhet,...
 
SM-veckan sommar i Borås tredje dag bjöd på bland annat på rafflande finaler i beachvattenpolo och rugby. Under SM-veckan i Borås står 293 guldmedaljer står på spel i 50 olika idrotter. Här är söndagens medaljörer:
 
SM-veckan sommar i Borås andra dag bjöd på solsken och folkfest. Under SM-veckan står 293 guldmedaljer står på spel i 50 olika idrotter. Här är lördagens medaljörer:
 
SM-veckan sommar i Borås har kickat igång. 293 guldmedaljer står på spel i 50 olika idrotter. Här är fredagens medaljörer:
 
12

Postadress:Riksidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: 08-699 60 00
Fax: 08-699 62 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss