Hoppa till sidans innehåll

Västernorrlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västernorrland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.
Vår värdegrund är: rätten att vara med, kompetens, trovärdighet, engagemang.

Optimusträff och öppen föreläsning med Olof Röhlander

2013-03-27 15:20
En ny träff med Optimus talangprogram är genomförd. Det blev en mycket lyckad dag där de idrottstalanger som är antagna till programmet fick inspiration och utbildning av Stefan Zell från Idé Forum Utbildning samt Olof Röhlander, mental rådgivare och föreläsare med rötterna i Matfors.
  • Uppdaterad: 2013-11-07 15:00

Temat för dagen var ”tankens kraft” och Stefan inledde dagen med att prata om ”att vara en vinnare för livet” och involverade eleverna på ett bra sätt i diskussioner kring att prestera långsiktigt med stor glädje och inre motivation.

På kvällen tog Olof Röhlander över och fortsatte med en inspirationsföreläsning om hur mycket vi faktiskt kan påverka våra liv genom att tänka/fokusera på rätt saker, det som är viktigt. Till Olofs föreläsning erbjöd vi även idrottsföreningar, privatpersoner och företag att vara med. 230 personer hade en intressant och underhållande kväll med Olof i Skönsbergs Salonger, där Skönsbergs Brottarförening medverkade som funktionärer vid insläpp och garderob.

Tack alla för en lyckad kväll.

Skribent: Sven Eklund
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västernorrlands Idrottsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:Tel: 010-476 49 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss