Hoppa till sidans innehåll

Riksidrottsförbundet är idrottsrörelsens samlade organisation med uppgift att stödja, företräda och leda rörelsen i gemensamma frågor, såväl nationellt som internationellt.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Idrott i lokalmedia 7:2015

2015-10-22 14:17

Helsingborgsföreningar öppnar upp för ungdomar att prova på med start på höstlovet och tio veckor framåt. Ali Tabrizis nystartade förening Hisingen basket bara växer. Läs om några av alla föreningsaktiviteter, engagemang och initiativ från runt om i landet.
  • Skapad: 22 OKT 2015 14:17
Ungdomsidrott

Hallå Helsingborg skriver om gratis drop in träning för ungdomar. Under tio veckor med start på höstlovet får de som vill testa gratis.
Läs mer här (pdf sid 38)

Att slå på en sandsäck hjälpte Ali Yusefi att hantera alla tankar och all saknad. Tidningen Mitti om boxningens betydelse för Ali.
Läs mer här (länk)

Dagens medicin om hur östgötarna ska bli mer fysiskt aktiva för att må fysiskt och psykiskt bättre. Region Östergötland startar nytt projekt.
Läs mer om projektet här (länk)

"Vi vill visa att det går att göra bra saker i Biskopsgården", säger Ali Tabrizi i en intervju i Dagens nyheter om nybildade föreningen Hisingen basket som bara växer och växer. Läs mer här. (länk)

Tävlingsmomenten ska finnas som en naturlig del av idrotten – men fokuseringen på resultat och statistik bör tonas ner. Det menar Värmlands idrottsförbunds Per Dalebjer som intervjuas i Värmlands folkblad. Läs hela intervjun här.

Sveriges radio Blekinge om Blekinge idrottsförbunds satsning på att erbjuda flexiblare träningstider för ungdomar för att behålla dem som aktiva inom idrotten. Lyssna här.

Skribent: Anna Setzman
Epost: This is a mailto link

Postadress:Riksidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss