Hem / Om IdrottOnline / Aktivera IdrottOnline

Aktivera IdrottOnline

Aktivera hemsida eller lägg till ny/byt/ta bort huvudadministratör

Så här gör ni:

  1. En förening ansluts inte direkt till Riksidrottsförbundet utan ansöker om medlemskap i ett eller flera av RF's medlemsförbund, specialidrottsförbund (SF). Ansök om inträde och invänta klartecken att ni är godkända. För er som redan är medlemmar fortsätt till steg 2.

  2. Utse en kontaktperson i föreningen som blir huvudadministratör för hemsida. Det är huvudadministratören som bygger upp ert medlemsregister och utformar er hemsida. Se till att medlemmarna i föreningen vet vem som har den här rollen då hjälp med inloggningsuppgifter och ändring av personuppgifter ges av huvudadministratören i föreningen.

  3. När sidan är aktiverad så får huvudadministratören ett e-postmeddelande med instruktioner om hur sidan aktiveras och administreras. Ett användarnamn och lösenord skickas i ett separat e-postmeddelande. Inloggningen är personlig och ska inte delas med andra.

  4. Huvudadministratören kan därefter logga in på föreningens IdrottOnline-sida och direkt börja använda våra tjänster helt kostnadsfritt!

  5. Fyll i aktiveringsformuläret här.


IdrottOnline fungerar bäst med PC samt webbläsare Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge. 

Med övriga webbläsare samt datorer garanteras inte korrekt funktionalitet.