Hoppa till sidans innehåll

Lokaler och ytor

Det finns flera olika ytor och lokaler att använda sig av på Blekinge Health Arena, den ena mer flexibel än den andra. Här finns alla möjligheter att utnyttja tiden och möjligheterna till max. Mitt i testlabbet ligger inglasade utbildnings- och konferenslokaler med utsikt mot våra träningsytor. Utsikten och kontakten med det som händer utanför skapar en levande känsla samtidigt som den passar väl med en metodik där praktik och teori varvas naturligt.
  • Uppdaterad: 28 FEB 2018 14:26

Rörlighet
Vår stora utbildnings-/konferenslokal som är utrustad med bland annat smartboard, apple-tv och projektor.

Uthållighet
Vårt test-/utbildningsrum där VO2 maxtester med eller utan laktattröskeltest, Padilla Cykeltest, kroppsammansättningsmätningar med InBodyn med mera utförs.

Styrka
Vår lilla utbildnings-/konferenslokal som är utrustad med smartboard, apple-tv, projektor med mera. Det här rummet är speciellt utvecklat för lyftutbildningar.

Friytan
Vår öppna yta med till exempel Redcord, paddel- och roddmaskiner är anpassningsbar efter vilken typ av test/träning/utbildning som genomförs där för tillfället.

Löpytan
48 meter löparyta med 5 banor. Används för testning av sprint och konditionstester som till exempel beep-test och jojo-test. Denna yta är anpassningsbar efter den typ av test/träning/utbildning som genomförs där för tillfället.

Bulgariskt Gym
Ett gym som endast består av fria vikter eftersom det ger den bästa träningen. Alla som använder sig av gymmet ska vara utbildade av oss eller vara i sällskap med utbildade tränare. Vi vill vara helt säkra på att tekniker i lyft och andra övningar är korrekta.

Recovery Center
Här finns isbad, bubbelpool och massagebord för maximal återhämtning efter tester och träning. Det är också viktigt!

Skribent: Sofia Swartz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Blekinge Idrottsförbund
Arenavägen 15
371 55 Karlskrona

Besöksadress: Arenavägen 15 (Karlskrona) eller Nyemöllevägen 12 (Karlshamn)
371 55 Karlskrona

Kontakt:Tel: 0455367650
Fax: 0455367669
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss