Hoppa till sidans innehåll
Foto: Niclas Fasth

Chans att vinna omklädningsrumssnack med Locker Room Talk

31 AUG 2017 14:01
Ett av inslagen under Idrottens Dag i Karlskrona den 30 september är en föreläsning med prisbelönta Locker Room Talk. Två idrottslag i Blekinge ges också möjlighet till ett eget omklädningsrumssnack kostnadsfritt - delta i utlottningen!
  • Uppdaterad: 31 AUG 2017 14:14

Det som startade som ett UF-företag har snabbt fått nationell och internationell spridning. Shanga Aziz och Rogerio Silva - som är grundarna av Locker room talk - träffar unga grabbar i sportklubbar och i omklädningsrum för att prata om jämställdhet och schyssta attityder. De har lyckats förbättra sociala mönster i ett förebyggande syfte och konkretiserat en av Sveriges absolut viktigaste och aktuella frågor.

Sedan starten har de bland annat vunnit SM- guld med årets UF-företag i Sverige, blivit uppmärksammade av statsministern och påverkat Riksidrottsförbundet med sin Locker Room Talk-metod. Ett arbete som lägger grunden för en framtid där alla människor känner sig trygga och inkluderande.

Lördagen den 30 september kommer killarna till Idrottens Dag i Karlskrona. Två idrottslag i Blekinge ges nu möjlighet till ett eget omklädningsrumssnack med Shanga och Rogerio under lördageftermiddagen. Ta chansen att svetsa samman laget och prata om viktiga och värdefulla frågor.

Vill ditt lag vara med i utlottningen? Skicka ett mail med lag och kort motivering till This is a mailto link senast 15/9.

Skribent: Sofia Swartz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Blekinge Idrottsförbund
Arenavägen 15
371 55 Karlskrona

Besöksadress: Arenavägen 15 (Karlskrona) eller Nyemöllevägen 12 (Karlshamn)
371 55 Karlskrona

Kontakt:Tel: 0455367650
Fax: 0455367669
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss