Hoppa till sidans innehåll

Föreningsdag för Skåneidrotten på BHA

14 MAR 2019 12:05
Blekinge Health Arena har under helgen haft tennisklubbar från Skåneidrotten på besök hos oss. En utvecklingsdag där styrelser, ledare och aktiva var inbjudna.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2019 12:05

Genom samverkan når vi dubbelt så långt!

Efter samarbetet med kunskapsdagen kring rörelseförståelse på Blekinge Health Arena i höstas väcktes tankarna på att göra fler aktiviteter tillsammans med Skåneidrotten. 

I söndags såg vi ett exempel när BHA gästades av styrelser och aktiva från tre skånska tennisföreningar tillsammans med Skåneidrottens utvecklingskonsulent Charlotte. Vi mötte upp med kunskapsdelar i vår unika och multifunktionella anläggning.

Styrelserna hade utbildningsarbete kring föreningslära, rekrytering och tillsammans med Charlotte. Ledare och aktiva körde fystester med Manny, följt av en föreläsning med temat träning, kost och återhämtning. Dagen avslutades med ett praktiskt pass med Miro kring styrka och powerträning riktat mot tennisspelare.

Charlotte säger efter avslutad dag: ”Vilken unik anläggning och mötesplats! Här sker allt under samma tak: tester, träning och utbildning med olika målgrupper. Lägg där till en kompetens av mycket hög klass”.

Stort tack för en härlig och utvecklande dag tillsammans och varmt välkomna åter!

Fler bilder från dagen hittar du här

Skribent: Sofia Swartz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Blekinge Idrottsförbund
Arenavägen 15
371 55 Karlskrona

Besöksadress: Arenavägen 15 (Karlskrona) eller Nyemöllevägen 12 (Karlshamn)
371 55 Karlskrona

Kontakt:Tel: 0455367650
Fax: 0455367669
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss