Hoppa till sidans innehåll

Samverkan och utveckling på Träffpunkt Idrott

2018-03-07 22:08
Nätverksträffar, samverkan och idrottens utveckling har stått överst på agendan när delar av personalen deltog under Träffpunkt Idrott i Göteborg.
  • Uppdaterad: 2018-03-07 22:08

Mellan måndagen och onsdagen har Patric, Emelie, Olof och Martin varit i Göteborg och deltagit på mässan och konferensen Träffpunkt Idrott.

Patric har tillsammans med övriga distriktidrottschefer haft möten med fokus på idrottspolitik och påverkansarbetet inför valet i höst.
En av valfrågorna rör idrottsanläggningar och idrottsmiljöer och detta har diskuterats i många av de seminarier som erbjudits på Träffpunkt Idrott. I samband med konferensen gavs också möjlighet att träffa och diskutera dessa frågor med representanter från kommunerna. Deltagande blekingekommuner var Karlshamn och Sölvesborg. 

Olof tillsammans med Henrik Lövgren från Blekinge Integration- och Utbildningscenter höll det mässavslutande seminariet som handlade om samverkansprojektet "Hälsa för alla". Blekinge ligger i framkant och fler både vill och bör titta på vad Blekinge gör på etableringsområdet.

Emelie och Martin har tillsammans med övriga distrikt träffat våra SF (specialidrottsförbund) för att diskutera hur vi på bästa sätt kan samverka för att utveckla barn- och ungdomsidrotten. Träffarna berörde även aktuell forskning, goda exempel och erfarenhetsutbyte.

Skribent: Martin Eliasson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Blekinge Idrottsförbund
Arenavägen 15
371 55 Karlskrona

Besöksadress: Arenavägen 15 (Karlskrona) eller Nyemöllevägen 12 (Karlshamn)
371 55 Karlskrona

Kontakt:Tel: 0455 - 36 76 50
Fax: 0455-36 76 69
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss