Hoppa till sidans innehåll

Välkommen Roland!

13 APR 2018 11:48
Som ett led i arbetet med idrott i segregerade områden har vi sedan tre veckor Roland Harutyunyan anställd som projektkoordinator hos oss. Hör Roland berätta mer om sig själv!
  • Uppdaterad: 13 APR 2018 15:38

Jag kan redan nu säga att idrotten har spelat en stor roll i mitt liv. Innan jag berättar om nuet så tänkte jag backa bandet till grundskoletiden då man var kort och rund. Nu tänker ni säkert varför just grundskolan, jo när jag gick i sjuan så var idrott något jag verkligen älskade, men på grund av min svaga fysik så gick inte allt så bra. Jag gjorde mitt bästa och tyckte att det var superkul med allt vi gjorde. Det spelade ingen roll om vi hade dans eller gymnastik för allt var kul med idrott. Det roliga fortsatte med svett och tårar. Jag som person visste även vid den tiden att inget kommer av sig självt. Hårt jobb, stora drömmar och realistiska mål, det är nyckeln till framgång. Under en termin i sjuan höjde jag mina betyg från lägsta till högsta, gick ner 25 kilo på tre månader. Idrotten är stor, blir man en del av den som jag och många andra så lovar jag att den kommer ge något bra tillbaka!

Föreningen som ändrade mitt liv. När jag anslöt mig till en kampsportförening så hände det bästa. Nya vänner, nya mål och möjligheter, möjligheter att utvecklas som individ, respektera sig själv och andra runt omkring, men framför allt komma in i samhället. Jag älskar boxning och jag älskar allt och alla som har varit med mig sen dag ett. En förening kan ge mycket, det handlar bara om att hamna rätt.

Förra året tog jag studenten vid Ehrensvärdska gymnasiet i Karlskrona. Jag studerade barn- och fritidsprogrammet med inriktningen fritid. Under mina år som student har jag både tränat och jobbat i olika yrken, många känner mig som badvakt, simlärare eller boxare. Under en lång period har jag gjort saker som jag brinner för, att jobba med barn och vara en aktiv idrottare är något som jag alltid har älskat. Nu har jag fått denna otroliga möjlighet att fortsätta med det jag älskar mest. Jag är väldigt taggad på att få vara med och leda projektet i mellanstaden.

- Roland Harutyunyan, projektkoordinator

5 snabba till Roland:

  • Detta har jag tagit med mig från mitt förra jobb... Ledarskap och hantering av nödlägen. Arbetade som badvakt och ansvarig för simlärare i Karlskrona simsällskap.
  • Det här ser jag fram emot 2018… Att få hjälpa barn och ungdomar med idrott.
  • När jag är ledig… Umgås jag med familjen och tränar en del.
  • Så motionerar jag helst… Förutom boxningen så tycker jag om att variera min träning. Jag löper långa och korta distanser, simmar och lyfter vikter.
  • Ett smultronställe i Blekinge… Kalvhagens träningslokal
Skribent: Sofia Swartz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Blekinge Idrottsförbund
Arenavägen 15
371 55 Karlskrona

Besöksadress: Arenavägen 15 (Karlskrona) eller Nyemöllevägen 12 (Karlshamn)
371 55 Karlskrona

Kontakt:Tel: 0455367650
Fax: 0455367669
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss