Hoppa till sidans innehåll

Vill din förening vara med på Idrottens Dag?

17 AUG 2017 08:50
Vill er förening medverka med innehåll till Idrottens dag 30 september, eller på roadshowen i samtliga Blekingekommuner tidigare samma vecka? Läs mer och anmäl ert intresse senast 31 augusti.
  • Uppdaterad: 17 AUG 2017 12:29

Konceptet Idrottens Dag sprider sig i år ut i landet. I Blekinge kommer en Idrottens Dag att arrangeras i Karlskrona den 30 september, med en roadshow i samtliga kommuner tidigare samma vecka.

Idrottens dag är en rolig dag full av aktiviteter där vi vill utmana bilden av hur vi skall träna och tävla i framtiden. Idrottens dag manifesterar en inkluderande idrott där fokus på glädje och utveckling skall motivera fler att röra på sig hela livet.

Den 30 september kommer Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna att arrangera Idrottens Dag i Blekinge på Arena Rosenholm i Karlskrona. Programmet kommer innehålla prova-på, föreläsningar, uppvisningar mm. Tidigare i veckan kommer en roadshow att genomföras i samtliga Blekingekommuner där det också kommer att ges möjlighet till prova-på och andra roliga aktiviteter. Ambitionen är att dessa dagar blir en härlig manifestation för idrotten som förutom prova-på kommer att innehålla uppvisningar och föreläsningar mm. Evenemanget ingår också i den stora EU-satsningen ”European Week of Sports”.

Vill er förening medverka med innehåll till Idrottens Dag och/eller roadshowen? Fyll i ert intresse här:

Intresseanmälan Idrottens Dag och/eller roadshow

Mer information:
Patric Nilsson, Distriktsidrottschef
This is a mailto link
0708-777662

 

 

 

 

 

 

Skribent: Sofia Swartz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Blekinge Idrottsförbund
Arenavägen 15
371 55 Karlskrona

Besöksadress: Arenavägen 15 (Karlskrona) eller Nyemöllevägen 12 (Karlshamn)
371 55 Karlskrona

Kontakt:Tel: 0455367650
Fax: 0455367669
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss