Hoppa till sidans innehåll

Dalarnas Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Dalarna. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Idrottens dag

Lördag 22 september kl. 10.00-15.00 kommer Dalarnas Idrottsförbund och Hedemora kommun arrangera Idrottens Dag i Hedemora vid området kring Vasaliden. Liknande Idrottens Dag-arrangemang kommer genomföras i hela landet under året.
  • Uppdaterad: 14 SEP 2018 12:49

Syftet med dagen är att få människor i rörelse på ett glädjefullt sätt via våra föreningar och upptäcka de aktiviteter som erbjuds i kommunen. Vi vill också slå ett slag för RF´s tema ”Ett nytt sätt att träna och tävla” genom att föreningarna tänker om det finns nya verksamhetsformer att bedriva i föreningen för att sänka trösklarna och få med så många som möjligt i idrottsrörelsen. Detta blir vidare ett bra tillfälle för er föreningar att rekrytera medlemmar och visa upp er. Idrottens Dag blir dessutom en viktig plattform för att diskutera framtidens idrott.

Under dagen kommer det bli prova-på aktiviteter i ett flertal idrotter, uppvisningar, tal, DJ-musik, mat samt att ortens politiker är inbjudna. Hela 17 stycken föreningar från Hedemora och Avesta kommer och visar upp sig, allt ifrån stora- till små föreningar och idrotter.

Varmt välkomna till en aktiv och rolig dag!

 

Program för dagen och deltagande föreningar

Skribent: Margareta Appell
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson

Tobias Hedwall
Projektledare, Fritidsbanken

010-459 03 12
This is a mailto link

Postadress:Dalarnas Idrottsförbund
Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3
791 50 Falun

Kontakt:Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss