Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Jämställdhet ämnet på första Idrottssnacket

2015-01-22 12:59

Igår sändes det första programmet av Idrottens Himmel och Helvete och det handlade om Jämställdhet. Det tycker vi är viktigt att vi pratar om i idrottsföreningarna och därför är det också ämnet på vårens första Idrottssnack.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 15:46

Onsdagen den fjärde februari anordnar vi en Idrottssnack i restaurangen på Teknikparken i Gävle klockan 16:30-17:30 där ämnet är just "Jämställdhet inom idrotten". Vi lyssnar på en egen inspelad intervju med Pia Sundhage och ställer oss frågor som till exempel: "Är din idrott könsmärkt på något sätt? Bidrar din förening till att upprätthålla detta?

Mötesplatsen är gratis och vi bjuder på fika. Anmäl att du kommer till This is a mailto link.

Förra året anordnade vi nio stycken idrottsfrukostar med syftet att människor från idrottsföreningarna ska få chans att träffas, bygga nätverk och diskutera aktuella frågor.

Efter att ha lyssnat på era synpunkter om vilka ämnen ni vill ta upp och vilka tider ni vill träffas på så har vi döpt om träffarna till Idrottssnack och de kommer att fördelas på olika tider och platser.

 

Skribent: Marie Barrling
Epost: This is a mailto link

Idrottens Himmel och Helvete

Se alla avsnitt på UR:s hemsida.

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723-55 16 05
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss