Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Vi vill visa goda exempel från Gästrikland

2015-01-21 08:38

När Sveriges idrottsföreningar är som bäst erbjuder de barn och ungdomar gemenskap och lustfyllt idrottande. Utbildningsradions (UR) TV-serie Idrottens himmel och helvete belyser i en andra säsong barn- och ungdomsidrotten. Nu vill vi ha in goda exempel från Gästrikland!
  • Uppdaterad: 2016-06-07 15:46

Idrotten och tränarens himmel och helvete är en serie om krossade drömmar, starka känslor och vilka konsekvenser som vuxenvärderingar får för barn- och ungdomsidrotten. Men också om de goda exemplen och de inspirerande tränarna.

Om svensk idrott ska fortsätta utvecklas och attrahera barn och ungdomar även i framtiden är det viktigt att vi pratar om hur verksamheten i våra idrottsföreningar med verksamhet för barn och ungdomar genomförs.

Ta del av utbildningsmaterialet hos SISU Idrottsutbildarna.

Sändning onsdagar kl. 22.00 i SVT1, start den 21 januari.

Varje lördag följer dessutom Idrottens himmel och helvete upp veckans tema på radion, i P4 kl. 11.03. Start den 24 januari.

I Gästrikland finns många goda exempel på föreningar som jobbar enligt Idrotten Vill. Tipsa oss gärna om vilka du tycker gör ett extra bra jobb.

Idrottens Himmel och Helvete

Se alla avsnitt på UR:s hemsida.

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723-55 16 05
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss