Hoppa till sidans innehåll

Gävleborgs Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Gävleborg. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Gå med oss i länets Prideparader

17 APR 2018 13:15
Ta chansen och visa att din förening står för öppenhet och allas rätt att delta! Samla era aktiva, ledare, föräldrar, styrelser ... slut upp tillsammans med oss i länets Prideparader.
  • Uppdaterad: 15 AUG 2018 16:12

Bild: Björn Lans.

Vi laddar upp för årets Prideparader – markera dagarna i din föreningskalender, prata ihop dig med dina föreningsvänner och gå tillsammans med oss bakom idrottens banderoll i länets Prideparader!

Idrottsrörelsen är en kraft att räkna med! En kraft som har möjlighet att sprida och stå upp för goda värderingar och en verksamhet där alla är välkomna. En kraft som kan göra skillnad!

Tillsammans arbetar vi inom idrotten för att skapa förutsättningar för att alla ska få plats, oavsett sexuell läggning, könsidentitet eller könsuttryck.

Inför säsongens Prideparader i Gävleborg uppmanar vi alla föreningar i länet att ta chansen och visa er öppenhet. Samla ihop era ledare, aktiva, föräldrar och övriga intresserade och häng på för att tydligt manifestera att alla som vill är välkomna in i idrottens gemenskap.

Gävleborgs Idrottsförbund/SISU Idrottsutbildarna kommer att finnas med och bära idrottsrörelsens banderoll vid följande tillfällen:

Vill ni gå med oss? Anmäl er här!

Vill din förening gå tillsammans med oss bakom idrottens banderoll – anmäler er via mail till:

Hofors:  This is a mailto link

Söderhamn: This is a mailto link

Gävle: This is a mailto link

Hudik: This is a mailto link

Bollnäs: This is a mailto link

Ta på er föreningskläderna, plocka med bollar, klubbor eller klubbsymboler och slut samman för att gå med din förening tillsammans med oss! Vi samlas vid idrottsrörelsens banderoll 30 minuter innan paradstart på respektive ort. 

Välkommen!

Har du frågor till oss är du välkommen att kontakta:
Ingela Norberg, Gävleborgs Idrottsförbund
Telefon 070-148 37 17
This is a mailto link
(Generella frågor om Pride ställer du lämpligen till respektive kommuns Prideorganisation.)

Skribent: Ingela Norberg
Epost: This is a mailto link

Postadress:Gävleborgs Idrottsförbund
Box 975
801 33 Gävle

Kontakt:Tel: 0723551605
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss