Hoppa till sidans innehåll

Gotlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation på Gotland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Nominera en engagerad idrottsförälder!

2018-12-19 12:09

På Gotland idrottsgala 2019 kommer i år ett nytt pris delas ut, sponsrat och framtaget av Destination Gotland - Årets idrottsförälder. Ett pris vi verkligen ser framemot att få dela ut då vi vill uppmärksamma alla engagerade och stöttande idrottsföräldrar som kliver upp tidigt i gryningen för att skjutsa till träningar, tävlingar, matcher, säljer korv i klubbhuset och som under kalla vinterdagar hejar på från sidan.
  • Uppdaterad: 19 DEC 2018 17:03

Nu vill vi ha din hjälp att utse den första pristagaren till detta pris som kommer prisas på Idrottsgalan den 16 februari på Wisby Strand.

Nominera din kandidat senast den 15 januari till This is a mailto link och ange ”Nominering Årets Idrottsförälder” i ämnesraden.

Kriterier: En idrottsförälder kan vara en mamma, pappa, syskon, moster, kusin eller granne som engagerar sig i barn- eller ungdomsidrotten. Det kan kort och gott vara vem som helst som gör det där lilla extra för våra utövare.

Ange i din nominering följande:

Namn
Telefonnummer
Vilka idrotter personen är involverad i
En motivering


Epost: This is a mailto link

Postadress:Gotlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Box 1030
621 21 Visby

Besöksadress: Färjeleden 5
621 58 Visby

Kontakt:Tel: 0498207050
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss

Vi finns på Facebook Gilla oss