Hoppa till sidans innehåll

Norrbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Norrbotten. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Vi söker volontärer till Barents Winter Games

2017-11-22 17:44

Vill du vara med och hjälpa till under det häftiga ungdomsarrangemanget Barents Winter Games i Luleå, där över 1000 ungdomar från Sverige, Finland, Norge och Ryssland möts för att tävla i femton olika idrotter? I tre av idrotterna deltar parasportare.
  • Uppdaterad: 2017-11-22 19:36

Spelen arrangeras den 16-18 mars 2018 och är en arena som ger möjlighet till ökad tolerans och förståelse mellan invånarna i våra grannländer - kryddat med spännande kamper och nya vänskapsband! ”Together we share the arctic spirit!”

Deltagarna som är i åldern 15-25 år tävlar vanligtvis för lokala idrottsklubbar i Barentsregionen, men i Barents Games representerar de sina länder; Sverige, Norge, Finland eller Ryssland.

Vi hoppas att du vill ta chansen att vara delaktig i och bidra till ett roligt, välkomnande och proffsigt Barents Winter Games 2018. Andras glädje, nya bekanskaper och ett minne för livet kommer att vara din lön! 

På Barents Games webb kan du läsa mer om vad uppdragen innebär och göra en intresseanmälan.

Vi behöver hjälp med:

Idrottsvärdar

Som idrottsvärd har du ansvaret för att deltagarna får en så fin upplevelse av arrangemanget som möjligt. Alla 15 idrotter som deltar i Barents Wintergames tilldelas idrottsvärdar som följer dem under helgen. Du jobbar i par med en volontärskollega och servar gästerna med information och gör det där lilla extra för att allt ska flyta på. Du har god kunskap i engelska och kan du dessutom finska eller ryska är det ett plus. Åldersgräns 15 år.

Serviceteam
Serviceteamet räddar dagen när det behövs. I det här teamet kan du få många olika uppgifter och du jobbar där det behövs. Ingen uppgift är för stor eller för liten. Dyker det upp problem som behöver lösas är det serviceteamet som rycker ut för att hjälpa till.

Sekretariat

I sekretariatet ser vi till att alla deltagande länder, aktiva och publik får nödvändig information. Sekretariatet har också till uppgift att samordna arrangemanget som helhet. Vi behöver dig som kan bistå med administrativa uppgifter och ser till att allting flyter på. Du har datorvana, gillar ordning och reda och älskar att ge service med ett leende. Här finns också utrymme för dig som är en fena på logistik.

Info-/press-/media

Vi behöver hjälp med resultatservice, foto, film, sociala medier och nyhetspublicering. Har du bakgrund som fotograf eller journalist är det bra, men det är inte ett krav. Vana att hantera datorer och/eller andra digitala lösningar är en förutsättning.

Gör din intresseanmälan här.

Till Barents Winter Games webb

Skribent: Annemari Johansson
Epost: This is a mailto link

Kontaktperson distrikt

Anne Meriläinen
Idrottskonsulent
Telefon 070-686 76 11

anne.merilainen@ sisuidrottsutbildarna.se

Postadress:Norrbottens Idrottsförbund
Idrottens Hus, Kronan A3
974 42 Luleå

Kontakt:Tel: 070-600 77 32
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss