Hoppa till sidans innehåll

Östergötlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Östergötland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Ny ordförande i ÖIF/SISU

2018-04-23 20:29
Vi välkomnar Ann-Sofie Brehmer Hjertstedt som nyvald ordförande i ÖIF/SISUs styrelse och tackar samtidigt vår avgående ordförande Mattias Ottosson för sitt jobb och engagemang.
  • Uppdaterad: 2018-04-24 11:49

I kväll välkomnar vi Ann-Sofie Brehmer Hjertstedt som nyvald ordförande i ÖIF/SISUs styrelse och tackar samtidigt vår avgående ordförande Mattias Ottosson för sitt jobb och engagemang. Ann-Sofie är ett bekant ansikte för många av oss, hon har bland annat varit ledamot i vår styrelse i flera år och är även engagerad i styrelsen i Linköpings FC. Sin idrottsliga bakgrund har Ann-Sofie inom fotbollen, bland annat som allsvensk spelare, tränare, fotbollsutvecklare och styrelseledamot i Östergötlands Fotbollförbund.

- Jag är mycket glad över att ha fått förtroendet att leda idrotten mot 2025 tillsammans med styrelsen och den mycket kompetenta personal som finns hos oss på ÖIF/SISU. Två frågor som jag ser som extra viktiga just nu är jämställdhetsfrågan och barns trygghet inom idrotten, säger Ann-Sofie Brehmer Hjertstedt. Att jobba för att vi vuxna låter barn idrotta på sina egna villkor är nödvändigt för att våra barn och ungdomar ska vilja fortsätta idrotta länge.

Vi har även fått två nya ledamöter i styrelsen, Niloofar Mosavar Rahmani från Norrköping och Tomas Forsberg från Mjölby.

Tomas och Niloofar

Vi säger välkomna och lycka till även till Niloofar och Tomas.

Skribent: Marie-Louise Elebring
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Östergötlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Kontakt:Tel: 010-476 50 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss