Hoppa till sidans innehåll

Östergötlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Östergötland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

SISU Idrottsutbildarna söker kvalificerad ekonomiassistent

10 SEP 2018 11:52
Idrottsrörelsen är inne i ett spännande förändringsarbete där Riksidrottsmötet 2015 och 2017 fattat viktiga beslut om en ny strategi och inriktning med sikte på 2025.
  • Uppdaterad: 10 SEP 2018 11:58

Idrottsföreningarna står i fokus för det arbetet och idrottens stödorganisationer, Östergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna, har en nyckelroll i att hjälpa föreningarna att utveckla sin verksamhet i en riktning som leder till att fler väljer att idrotta hela livet i förening.

Vi söker nu en kvalificerad ekonomiassistent till SISU Idrottsutbildarna Östergötland för ett föräldravikariat. Dina uppgifter blir framför allt att arbeta med löpande ekonomiarbete såsom bokföring, bokslut, löneadministration etc.

Vi söker dig som är utbildad gymnasieekonom eller motsvarande, samt har erfarenhet av kvalificerat ekonomiassistentarbete, inklusive lönehantering. Vi ser gärna att du har ar erfarenhet av att jobba med mindre företag och/eller ideella organisationer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten ett vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning. Vi avser tillsätta tjänsten snarast och intervjuar därför löpande och ser därmed att din ansökan inkommer snarast möjligt, dock senast 1/10.

 För frågor kontakta gärna verksamhetsledare Marie-Louise Elebring, This is a mailto link, 010-476 50 10, 
eller distriktsidrottschef Kristin Lönnqvist, This is a mailto link 010-476 50 25.

Läs mer och sök tjänsten här

 

Skribent: Marie-Louise Elebring
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Östergötlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Kontakt:Tel: 0104765000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss