Hoppa till sidans innehåll

Östergötlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Östergötland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Vi söker platsansvarig och samordnare

29 NOV 2018 08:58
Östergötlands Idrottsförbund söker nu platsansvarig till Fritidsbanken och samordnare till Idrottens Hus i Norrköping.
  • Uppdaterad: 29 NOV 2018 08:58

Som platsansvarig för Fritidsbanken ansvarar du för att bygga nätverk och utveckla samarbetet med  organisationer och föreningar, till exempel idrottsföreningar, kommuner, skolor och det lokala föreningslivet. Du ansvarar också för marknadsföringen av Fritidsbanken mot både låntagare och givare. En annan viktig uppgift är att ordna aktiviteter och evenemang för att synliggöra Fritidsbanken och underlätta för fler att komma i rörelse.

Som samordnare för Idrottens Hus i Norrköping ansvarar du för att administrera bokningar av lokalen och tillsammans med våra samarbetspartners Hyresbostäder, Norrköpings kommun och Norrköpings Idrottsförbund  utveckla verksamheten. Det kan handla om att till exempel och vara med och arrangera aktiviteter som sommarläger och aktivitetsdagar. Målet för verksamheten i Idrottens Hus är att på olika sätt stödja utvecklingen av Norrköpings alla idrottsföreningar.

Vi söker dig som är initiativrik, drivande, självständig och intresserad av att bygga relationer. Tjänsten är en heltidstjänst och visst helg- och kvällsarbete kan förekomma. Start önskas så snart som möjligt efter överenskommelse.

Östergötlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna har cirka 25 medarbetare i länet och har kontor i Linköping, Norrköping och Motala.

Om du har frågor kontakta verksamhetsledare Tina Nilsson, tfn: 010-476 5042 eller e-post This is a mailto link

Klicka här för att ansöka till tjänsten

Skribent: Marie-Louise Elebring
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Östergötlands Idrottsförbund
Idrottens Hus, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Besöksadress: Idrottens Hus, Linköping Arena, Fastes gata 4
582 78 Linköping

Kontakt:Tel: 0104765000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss