Hoppa till sidans innehåll

Upplands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Uppland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Gym


De blå rubrikerna för varje aktör innehåller en länk till deras egen hemsida där du hittar mer utförlig information.
   
 
A3 TRÄNINGSCENTER  
Vi erbjuder gymträning, gruppträning samt Milon-konceptet. Information och prisuppgifter se hemsidan eller kontakta receptionen 0171-376 00.
   
   
ACTIC IDROTTSHUSET  
Actic Enköping ligger i Idrottshuset som är fullt av aktivitet. Här tränar du styrka och kondition på gymmet, simmar i någon av bassängerna eller bastubadar. För mer information se hemsidan eller kontakta receptionen 0171-62 53 81. 
   
   
Always Fitness 24   
Välkommen till vår träningsanläggning i Enköping. Ett gym på två våningar där du tränar billigt dygnet runt. Vi erbjuder träning som passar alla, här får du tillgång till konditionsträning, styrketräning och stretching. För mer information samt prisuppgifter se hemsidan.  
   
   
Damgymmet.se   
Välkommen till Damgymmet.se. ett gym endast för kvinnor. Vi finns på Annelundsgatan 17 C i Annelund. Damgymmet är ett systergym till stallgymmet.nu i Örsundsbro. Tränar du redan idag på Stallgymmet, så kan du enkelt uppgradera dig så att du får tillgång även till Damgymmet. För mer information se hemsidan.  
   
   
FRISKIS OCH SVETTIS  
Vi erbjuder gymträning samt gruppträning i Enköping. För information se hemsidan eller kontakta receptionen 0171-47 78 18. För prislista klicka här  
   
   
FÖRENINGEN HjärtLung  

Erbjuder träning i gym för medlemmar. Tisdagar 9.00-13.00  Kostnad 600:-/termin. Start Hösten  11 september 2018. Anmälan till  Sören Andersson Tel.86229  

 
   
   
MAGASINET  

Erbjuder gymträning, gravid- och mammaträning samt gruppträningspass. För mer information se hemsidan. Har två anläggningar:

Magasinet Stationen - Östra Järnvägsgatan 8

Magasinet Hamnen (fd Friskvårdarna) - Eriksgatan 39

För information om priser klicka här.

 
   
   
SENIORGYMMET KRYDDGÅRDEN OCH ÅSUNDAGÅRDEN

Är du 65 år eller äldre, träningsovan och vill börja träna är du välkommen till våra seniorgym. Med träningsovan menas inte ha tränat i gymmiljö de senaste två åren. Gymmen är utrustade med bland annat träningsmaskiner, löpband, motionscyklar och fria vikter. Att träna på seniorgymmen är kostnadsfritt.

Alla nya deltagare erbjuds en ettårig utbildning. När året har gått ska du vara så pass trygg att du kan sköta din träning hemma eller på något av alla de andra gym som finns i kommunen. Du som har gånghjälpmedel eller är över 85 år kommer erbjudas en träningsperiod på två år.

För mer information och anmälan, ring: 070-162 68 58 eller maila: This is a mailto link

   
   
UTEGYM  

I Enköping finner du två utegym. De ligger i anslutning till Hälsans stig, det ena vid Gröngarnsåsen, för mer info klicka här. Det andra vid ån intill Munksundsskolan, för mer info klicka här.

Vid Ljunggården hittar du även en aktivitetspark där du kan träna balans, motorik och muskelstyrka utomhus året runt. För mer info klicka här. 

 
   
   
ÖRSUNDSBRO STYRKETRÄNINGSKLUBB  

Gym i Örsundsbro med styrketräningsmaskiner, konditionsmaskiner och fria vikter för tyngdlyftning, styrkelyft och allmän styrketräning. Genom att lösa träningskort får du tillgång till lokalen för egen träning på de tider som passar dig mellan 05.00-23.00. För mer information se föreningens facebooksida

Kostnad   
Årskort 1200kr    
   
   
Uppdaterad: 10 SEP 2018 08:38 Skribent: Helena Vallin Eriksson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Upplands Idrottsförbund
Box 23062
750 23 Uppsala

Besöksadress: Råbyvägen 77
754 60 Uppsala

Kontakt:Tel: 018-277000
Fax: 018-247730
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss