Hoppa till sidans innehåll
MINDRE PAPPERSARBETE.
MER TID TILL DIN FÖRENING. 

Idrottsservice får ny VD

02 MAJ 2017 09:08
Idrottsservice har en stadigt ökande efterfrågan för tjänster som minskar arbetsbördan för idrottsföreningar. Nu planeras ytterligare verksamhetsområden och ett utökat stöd. Därför kliver nu Johanna Vilhelmsson in som ny VD för Idrottsservice.
  • Skapad: 02 MAJ 2017 09:08

Johanna har en bred idrottsbakgrund, bland annat som elitinnebandyspelare (det blev ett SM-guld med IKSU 2005), som kanslichef i Sandåkerns SK och som föreningsutvecklare i Korpen. Johanna har funnits i Västerbottensidrottens organisation sedan 2015, både som idrottskonsulent med ansvar för föreningar i Umeå och som affärsutvecklare i Idrottsservice.

– Det är mycket som händer just nu, både inom idrotten i länet och inom Idrottsservice. Vi håller på att utveckla flera nya verksamhetsområden för att utöka vårt stöd till idrotten och det känns roligt och utmanande att få leda det arbetet, säger Johanna.

Carina Holmström som tidigare har axlat dubbla roller kommer nu huvudsakligen att fokusera på rollen som ekonomichef för Västerbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna, men kommer även fortsättningsvis att agera strategiskt stöd och senior konsult i vissa projekt inom Idrottsservice.

– När Idrottsservice växer behöver vi lägga mer fokus på utvecklingsarbete. I och med att även Västerbottens Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna har utökade uppdrag kräver ekonomichefsrollen mer tid. Det känns därför bra att vi får mer resurser till Idrottsservice utveckling samtidigt som jag kan fokusera mer på övriga organisationer, säger Carina.

Johanna tar över som VD från och med första maj.

Skribent: Peter Hållsten
Epost: Adressen Gömd
logo_footer_vasterbotten

Besöksadress Umeåkontoret: Idrottenshus, Kungsgatan 89

Postadress Umeå kontoret:Idrottsservice AB svb
Box 3005
903 02 Umeå

Postadress Skellefteåkontoret:

Idrottsservice AB svb
Mullbergsägen 11 B
931 37 Skellefteå

Besöksadress Skellefteåkontoret: Idrottenshus, Norrvalla

logo_footer_vasterbotten
Idrottens Hus, Umeå

Postadress Umeå kontoret:Idrottsservice AB svb
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress Umeå kontoret: Idrottenshus, Dragonskolan

Postadress Skellefteå kontoret: Idrottsservice AB svb
Mullbergsägen 11 B
931 37 Skellefteå

Besöksadress Skellefteå kontoret: Idrottenshus, Norrvalla