Hoppa till sidans innehåll
MINDRE PAPPERSARBETE.
MER TID TILL DIN FÖRENING. 

Välkommen Ronja!

27 OKT 2017 13:12
Idrottsservice växer så det knakar och det senaste tillskottet Ronja Halling skiner i kapp med solen som silar ned mellan gardinerna. Boendes i Bjännsjö utanför Umeå med sambo och dotter.
  • Uppdaterad: 27 OKT 2017 13:13

Ronja är en omtänksam och driven person som ser möjligheter där andra ser problem. Hon har lätt för att få andra att må bra och känna glädje i vardagen. När det kommer till ekonomi är hon en logiker som gillar att se mönster och hitta lösningar när man stöter på patrull i bokföringen. Hon läste vid Umeå Universitet till Personalvetare och kompletterade med ytterligare två års studier i ekonomi, vilket gav henne en ekonomikandidatexamen. Ronja har alltid gillat personalfrågor och ledarskap i samarbete med frågor kring företagsutveckling och effektivisering utan att det är på bekostnad av personalen.

När jobbet på Idrottsservice kom ut var Ronja hemma och föräldraledig med sin dotter.

– Jag lockades direkt att söka jobbet på Idrottsservice när jag förstod vad verksamheten jobbar med och för vem. Jag har alltid gillat föreningslivet och vad det kan och åstadkommer i så många människors liv. Att genom Idrottsservice underlätta föreningarnas arbete med det ekonomiska och administrativa, även i framtiden med andra tjänster, så de ideellt engagerade kan lägga sitt fokus och resurser på sina medlemmar ger mig enorm glädje och driv i mitt arbetsliv.

– Jag ser att mina egenskaper kommer väl till hand i en vidare utveckling av Idrottsservice. Vi har idag ett kontor i Umeå och Skellefteå. Dock finns det inga hinder för att vi skall fortsätta att växa. Samtidig ser jag att jag kan bidra till våra kunders verksamheter med ny-tänk och effektivisering.

Innan det jobbade Ronja som ekonom på CyberPhoto som ligger på Ersboda och säljer kameror samt teknikprylar på nätet. Utöver det har hon jobbat med lite olika verksamheter, bland annat som föreståndare för Norrbyskärs Museum, personal- & aktivitetsplanerare på en YMCA lägergård i England och som äventyrsinstruktör för både KFUM i Sverige och YMCA i Nya Zealand och England.

När vi frågar Ronja vilka intressen och idrotter som hon fastnat för säger hon:
– Jag är lite av en individualist när det kommer till sport och idrottande. När jag var yngre höll jag på med ridning och truppgymnastik. I dag ligger fokus mer mot gruppträning där jag är aktiv som instruktör. Utöver det älskar jag att åka långfärdsskridskor, skidor i båda formerna men främst att vara ute i naturen och röra på sig.

Hur känns det nu efter några månader på jobbet?
– Det har varit mycket att sätta sig in i, inte minst omställningen från att vara mammaledig till att jobba heltid igen. Men oj så roligt det är! Idrottens hus är en fantastik arbetsplats med alla kloka och omtänksamma kollegor som ryms inom dess väggar. Samtidig är arbetet i sig väldigt rolig och mötet med de tacksamma kunderna ger ju så mycket tillbaka.


Epost: Adressen Gömd
logo_footer_vasterbotten

Besöksadress Umeåkontoret: Idrottenshus, Kungsgatan 89

Postadress Umeå kontoret:Idrottsservice AB svb
Box 3005
903 02 Umeå

Postadress Skellefteåkontoret:

Idrottsservice AB svb
Mullbergsägen 11 B
931 37 Skellefteå

Besöksadress Skellefteåkontoret: Idrottenshus, Norrvalla

logo_footer_vasterbotten
Idrottens Hus, Umeå

Postadress Umeå kontoret:Idrottsservice AB svb
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress Umeå kontoret: Idrottenshus, Dragonskolan

Postadress Skellefteå kontoret: Idrottsservice AB svb
Mullbergsägen 11 B
931 37 Skellefteå

Besöksadress Skellefteå kontoret: Idrottenshus, Norrvalla