Hoppa till sidans innehåll

Västerbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västerbotten. Vårt uppdrag är att företräda, leda och stödja distriktets idrott.

Ledarcamp för Sveriges vassaste unga ledare

02 APR 2019 15:56
Är du ung, energisk och brinner för att leda andra? Eller känner du någon som passar beskrivningen? Nu har 20 unge ledare möjlighet att utvecklas i sin ledarroll och byta erfarenheter med andra i samma ålder, med liknande utmaningar.
  • Uppdaterad: 02 APR 2019 15:56

Ledarcamp är ett läger för unga, skarpa ledare, långt bort från bromsklossar, nejsägare och föräldrainflytande. På Ledarcamp får du umgåschans att tänka nytt och hjälp att utveckla ditt eget moderna ledarskap. Detta är din speciella arena där du får fylla på med mer energi, kunskap från inspirerande föreläsare tillsammans med 80 andra unga vuxna i åldern 18-25 år. 

Och det bästa med allt – du kan faktiskt nominera dig själv om ingen annan gör det. Här nominerar du dig själv eller någon som förtjänar en belöning med några enkla klick.
 
Ledarcamp 2019 
Årets Ledarcamp genomförs på Norrbyskär 20-22 september. 80st utvalda unga ledare från Sveriges fyra nordligaste idrottsdistrikt deltar i ett läger som handlar om att ha kul tillsammans, utmana sig själv och få möjlighet att bli en bättre ledare. 
 
Några kommentarer från förra årets deltagare: 

"En nyttig helg som var bra organiserad och inspirerande." 
"Vi fick reflektera över våra ledarroller."  
"Jag kände mig utvald och fick träffa likasinnade." 
"Jag kunde utvecklas som ledare under helgen." 
”En fantastisk upplevelse som jag verkligen har haft möjlighet att ta till mig och som påverkat mig. Jag har fått flera erfarenheter som jag kommer att ha med mig i livet”. 

Nominera senast 31 maj via denna länk eller direkt till This is a mailto link. 

Här kan du läsa mer om Ledarcamp 2019 

Skribent: Rikard Höög
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Västerbottens Idrottsförbund
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress: Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:Tel: 0906955600
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss