Hoppa till sidans innehåll

Västerbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västerbotten. Vårt uppdrag är att företräda, leda och stödja distriktets idrott.

Välkommen Per!

2017-12-21 10:39

Vårt senaste tillskott på Idrottsservice heter Per Ekeståhl. Han bor på Backen i Umeå med fru och två barn. Per har jobbat på revisionsbyrå och hans vana av rutiner och erfarenheter kommer till hjälp för Idrottsservice och deras kunder.
  • Uppdaterad: 2017-12-21 10:39

Förutom familjen finns ett gediget sportintresse och Per spelar tennis, golf och åker skidor både på längden och tvären. Han är även lagledare i fotboll så det blir mycket idrott. Vi kan inte låta bli att fråga honom vilken idrott han tycker är mest spännande.

– Golf, både att spela och se. Ryder cup är svårslaget, men jag skulle även vilja prova på trav, säger Per.

Per får en supersnabb fråga och får välja på att köra snöskoter, endurohoj eller en dragracingbil. Han väljer snabbt enduro och säger med ett leende – Gotland grand national nästa!

Tre goda råd
De tre råd Per ger till en förening som vill ha hjälp med sin ekonomi säger han utan krusiduller – planering/budgetering, kontroll samt att vara aktiva så att alternativa planer kan sättas i verket. För att öka sina intäkter i föreningen tipsar han om en grundläggande men väldigt viktig del i en förening, nämligen att få med medlemmarna i arbetet

När vi frågar om Pers positiva egenskaper nämner han att han är lyhörd, prestiglös och är bra på att se helheten. Dessa egenskaper tänker han använda inom jobbet genom att helt enkelt vara sig själv.

Hur känns det nu efter några dagar på jobbet?
– Väldigt bra!

Skribent: Lisbet Olofsson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västerbottens Idrottsförbund
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress: Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:Tel: 010-4765400
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss