Hoppa till sidans innehåll

Västerbottens Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västerbotten. Vårt uppdrag är att företräda, leda och stödja distriktets idrott.

Visa upp er förening på Change the Game

07 JUN 2018 15:33
Till hösten arrangeras för femte året en stor aktivitetsdag. Även detta år bjuder vi in föreningar att medverka genom att arrangera ”testa-på-aktivitet” och informera om sin verksamhet till föräldrar och potentiella ledare.
  • Uppdaterad: 07 JUN 2018 15:37

Den 15 september – Nolia idrottscentrum

Alla barn, ungdomar, föräldrar och ledare bjuds in till en aktivitetsdag som är kostnadsfri. Barn och ungdomar får under dagen chansen att prova på ny åldersanpassad träning och testa på massor av idrotter sida vid sida med några av våra främsta utövare. Detta samtidigt som föräldrar och ledare får ta del av senaste forskningen och verktyg för hur vi kan göra barn och unga rörelserika och därigenom få ökat självförtroende och lust att röra på sig. Årets tema är ”Idéer för rörelserikedom”.

Vi förväntar oss en fantastisk härlig atmosfär där ca 5–10 000 besökare får en riktig rolig och peppande dag som bidrar till att ännu fler idrottar eller är tillräckligt fysiskt aktiva.

Att medverka som förening

Björklöven, IBK Dalen, IKSU innebandy, IK Fjällvinden, Umeå FC, UHSK Alpint, IFK Umeå Skidor, Umeå Bskt och Umeå IK Fotboll kommer precis som tidigare år arrangera aktiviteter där barn och ungdomar får testa på deras idrotter. Nu finns möjlighet för alla andra föreningar att också erbjuda roliga aktiviteter.

Det finns utrymme för fler aktiviteter och vi vill gärna bredda utbudet så att besökarna kan få uppleva lite mer av den mångfald som finns inom idrotten och fysiska aktiviteter. Aktiviteter bör kunna genomföras inomhus, endast ett begränsat antal aktiviteter kommer placeras utomhus.

Här hittar du mer information och formulär för anmälan

Skribent: Rikard Höög
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Västerbottens Idrottsförbund
Box 3005
903 02 Umeå

Besöksadress: Kungsgatan 89
903 31 Umeå

Kontakt:Tel: 0906955600
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss