Hoppa till sidans innehåll

Västernorrlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västernorrland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.
Vår värdegrund är: rätten att vara med, kompetens, trovärdighet, engagemang.

Kunskapsutbyte Landstinget Västernorrland – Mombasa-regionen Kenya

2018-01-08 11:13
Sedan augusti 2016 driver Landstinget Västernorrland projektet Literacy Democracy i samarbete med Västernorrlands Idrottsförbund/SISU idrottsutbildarna, länsbiblioteken, folkbiblioteken och Sundsvalls Damfotbollsförening.
  • Uppdaterad: 2018-08-13 13:09

Projektet ska utveckla och prova olika metoder där idrotten och kulturen samverkar för att skapa goda förutsättningar för att öka läsförmågan. I mars 2017 var en delegation från Mombasa här i Västernorrland och det arrangerades seminarium, workshop och studiebesök. Nu är det vår tur att besöka Mombasa och delta i liknande aktiviteter. Från oss på Västernorrlands Idrottsförbund/SISU idrottsutbildare kommer Ellen Forsberg, projektansvarig, att delta.

Läs mer: https://www.lvn.se/Om-landstinget/Aktuellt-i-landstinget/Nyheter/kunskapsutbyte-i-fokus-nar-landstinget-vasternorrland-besoker-mombasa-regionen-i-kenya-8-13-januari-2018-inom-ramen-for-sida-utbyte/

Skribent: Ellinor Sundin
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västernorrlands Idrottsförbund
Nordichallen, Box 890
851 24 Sundsvall

Kontakt:Tel: 010-476 49 00
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss