Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Härlig kväll med ledare från hela länet

2017-12-01 15:33
Inspiration, mingel, föreläsning och nätverksbyggande. Det blev en härlig och uppskattad kväll när Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna igår mötte några av alla viktiga kontaktpersoner från länets idrottsföreningar.
  • Uppdaterad: 2017-12-01 15:34

Nästan 120 gäster från olika föreningar i länet välkomnades igår till en inspirationskväll arrangerad av Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna.

Kvällen inleddes med glögg, pepparkaka och mingel med fokus på Idrottens fem utvecklingsresor. Diskussionerna var många och klotterplanken fylldes snabbt med tankar och idéer kring hur vi gemensamt kan utveckla idrotten för att nå målen i Strategi 2025.


Idéer och tankar om idrottens utvecklingsresor.

Distriktsidrottschef Maria Engelfeldt hälsade alla hjärtligt välkomna innan Johan Plate - föreläsare i prestationspsykologi, idrottspsykologisk rådgivare och författare – tog vid för att prata om mänsklig prestation. En uppskattad föreläsning om vad som styr din prestation, hur mål sätts och uppnås och hur du kan skapa din egen prestationsmiljö.


Johan Plate

Under kvällen bjöds även på välsmakande buffé och inspirerande möten, innan den avslutades med en kort summering före hemfärd.

Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna vill framföra ett stort tack till alla för en fantastisk kväll!  

Text och foto: Anette Fransson

Bilder från kvällen






























Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss