Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Vi söker nya medarbetare!

2018-01-08 10:41
Vill du vara med och utveckla Västmanlands idrottsföreningar och förbund? Nu söker vi en idrottskonsulent och en verksamhetsledare till Västmanlands Idrottsförbund.
  • Uppdaterad: 2018-01-08 13:28

Idrottsrörelsen har beslutat att fokusera på idrottens fem prioriterade utvecklingsresor:

• en ny syn på träning och tävling
• den moderna föreningen engagerar
• inkluderande idrott för alla
• jämställdhet för en framgångsrik idrott
• ett stärkt ledarskap

Västmanlands Idrottsförbund söker nu två medarbetare som kommer vara en viktig del i detta arbete.

Som idrottskonsulent arbetar du med distriktets föreningar och förbund. Arbetet bedrivs även i samverkan med många externa parter i samhället, bland andra länets kommuner, Region Västmanland och Länsstyrelsen. Genom nätverkande, idrottspolitiskt arbete och att driva och delta i olika projekt kommer du att bidra till att utveckla idrotten och föreningslivet i Västmanland. I denna tjänst kommer ett stort fokus att ligga på att stärka idrotten som arbetsgivare, att erbjuda personer arbetslivserfarenhet inom idrottsrörelsen och att stärka idrottens mångfaldsarbete.

Verksamheten är till stor del uppsökande och du är ute på fältet när du inte arbetar på kontoret. Rollen erbjuder en mycket varierad arbetsdag och ett stort eget utrymme under ansvar. Kvälls- och helgarbete är relativt omfattande.

Läs mer om tjänsten som idrottskonsulent här: Idrottskonsulent Västmanlands Idrottsförbund 
Ansök senast den 21 januari 2018.

Som verksamhetsledare stöttar, leder och ansvarar du för en grupp medarbetare som arbetar som idrottskonsulenter och med administration. Du har fullt personalansvar för medarbetarna och planerar och följer upp verksamheten och projekten i nära samarbete med medarbetarna och distriktsidrottschefen.

Som anställd på Västmanlands Idrottsförbund arbetar du med distriktets föreningar och förbund. Arbetet bedrivs även i samverkan med många externa parter i samhället, bland andra länets kommuner, Region Västmanland och Länsstyrelsen. Utöver att stötta och utveckla konsulenterna i deras dagliga arbete, är du även själv starkt delaktig i att utveckla idrotten och föreningslivet i Västmanland genom nätverkande, idrottspolitiskt arbete och genom att driva och delta i olika projekt.

Rollen erbjuder en mycket varierad arbetsdag och ett stort eget utrymme under ansvar. Vi har oreglerad arbetstid varför kvälls- och helgarbete är relativt omfattande.

Läs mer om tjänsten som verksamhetsledare här: Verksamhetsledare Västmanlands Idrottsförbund

Ansök senast den 21 januari.

Frågor om tjänsterna hänvisas till rekryteringskonsult Ulrika Matsson på This is a mailto link eller på telefon
073-684 75 57.

Skribent: Anette Fransson
Epost: This is a mailto link

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss