Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Behöver din förening en extra resurs?

2018-10-03 10:41

Har din förening svårt att hinna med? Behövs en extra person? Med arbetsförmedlingens satsning extratjänst finns hjälp att få. Extratjänst är en lösning som innebär att ni som idrottsklubb står för arbetsuppgifterna och Arbetsförmedlingen för kostnaderna, i upp till två år. Låter det intressant? Välkommen till en informationsträff den 7 november.
  • Uppdaterad: 03 OKT 2018 10:41

Välkommen till en informationsträff med Arbetsförmedlingen och Västmanlands Idrottsförbund!

När:
Onsdag den 7 november klockan 14.00 samt kl. 18.00.

Var:
Idrottens hus på Rocklunda, Pontus Widéns väg 18, Västerås. 

Anmälan:
Via mejl till Xie Gamboa, Västmanlands Idrottsförbund, senast
5 november, This is a mailto link.

Vid frågor:
Ring 010-4764817.

Vad är Extratjänst?
En extratjänst inom idrotten innebär att en arbetssökande arbetar inom en idrottsförening. Föreningen får en extra resurs som erbjuds en vanlig anställning, samtidigt som föreningen får ekonomisk ersättning. På samma gång hjälper du den arbetssökande att komma in i arbetslivet. Målet med Extratjänst är att det på sikt ska öka möjligheterna till att få en osubventionerad anställning.
En person i extratjänst kan bland annat vara hjälpledare, tränare eller vaktmästare, serva med uppstart av träning (plocka fram bollar och konor, bygga sarg, sadla hästar med mera), servera mellanmål, ge läxhjälp, städa, marknadsföra idrottsskolan, arbete inför cuper och tävlingar men även arbeta administrativt.

Skribent: Anette Fransson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss