Hoppa till sidans innehåll

Västmanlands Idrottsförbund är Riksidrottsförbundets regionala organisation i Västmanland. Vårt uppdrag är att stödja, företräda och leda distriktets idrott.

Vem vill du nominera till Folksam Ledarcamp?

2018-01-30 10:44
Nu är det dags att nominera stipendiater till Folksam Ledarcamp. Folksam Ledarcamp genomförs den 25-27 maj i Kungsör med ett fullmatat program och är en unik mötesplats för unga ledare i åldern 18-25 år.
  • Uppdaterad: 2018-01-30 11:11


(Klicka på bilden så kommer du direkt till en informationsfolder i pdf-format)

Att det växer fram unga passionerade ledare är viktigt för att idrottare ska tycka att det är roligt att satsa på sin favoritidrott. Folksam delar därför varje år ut stipendier för att unga ledare ska få chansen att utvecklas. På Folksam Ledarcamp kan den som gillar att leda inspireras till fortsatt utveckling inom idrotten och stärkas i sin ledarroll.

Sista ansökningsdag är 20 april 2018.

Kriterier för att söka stipendiet
Sökanden ska vara en aktivitets- eller organisationsledare i åldern 18-25 år, verksam i en idrottsförening som är ansluten till Riksidrottsförbundet. Ledaren ska vara en god förebild, ha ett stort sportsligt engagemang och ett stort intresse för utövarnas sociala utveckling. Ledaren ska, genom sitt sätt att arbeta, bidra till ett livslångt intresse för idrott och hälsa. Att du som ledare har inflytande över verksamheten och att ledaren arbetar för att alla ska få vara med är en självklarhet.

Så fördelas stipendierna
Fördelningen av stipendierna beslutas av en regional beslutsgrupp med representanter från Riksidrottsförbundets distriktsförbund och Folksam. Kriterierna som bedöms är engagemang, intresse för utövarnas sociala utveckling, förmågan att vara en god förebild samt arbetssätt.

Folksam Ledarcamp
Tid:
Fredag-söndag 25-27 maj 2018

Plats:

Kungsörstorp Hotell & Konferens, Kungsör

Resor:

I stipendiet ingår resa och uppehälle

Program:

Stipendiaterna får ta del av flera föreläsningar, roliga aktiviteter och erfarenhets-utbyten som stärker deltagarna i ledarrollen.

Ansökan
:
Fyll i ansökan och skicka in den till ditt distrikt senast den 20 april 2018. Använd följande länk: Ansökan

Kallelse:

Stipendiaterna får en kallelse från distriktsförbundet i god tid innan aktuell utbildningshelg.

Frågor:
Besvaras av:

Sofia Lyckman
Tel 076-110 61 30
This is a mailto link

Anna Iderbring Johansson
Tel 072-734 57 44
This is a mailto link
Skribent: Anette Fransson
Epost: Adressen Gömd

Postadress:Västmanlands Idrottsförbund
Pontus Widéns väg 18
722 23 Västerås

Kontakt:Tel: +46104764800
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Facebook Gilla oss