Hoppa till sidans innehåll

Riksidrottsförbundet är idrottsrörelsens samlade organisation med uppgift att stödja, företräda och leda rörelsen i gemensamma frågor, såväl nationellt som internationellt.

Hitta ditt distriktsförbund (DF)

Stimulansstöd för internationellt utvecklingsarbete

 • Uppdaterad: 01 MAR 2017 18:14

Stimulansstödet för internationellt utvecklingsarbete utgör en mindre del av det årliga SF-stödet. Från och med den 1 januari 2018 omfattar stödet satsningar inom något av följande områden:

 • Framtagande av strategi- och handlingsprogram i syfte att nå eller bibehålla viktiga positioner i europeiska och internationella organisationer
   
 • Genomförande av aktiviteter med syfte att uppnå en ökad jämställdhet i representationen i europeiska och internationella organisationer
   
 • Genomförande av aktiviteter och utbildningsprogram som syftar till att kunna påverka arbetet med Good Governance, vilket bland annat omfattar arbetet med demokratiska processer, transparens och anti-korruption. Stödet kan omfatta insatser såväl nationellt som internationellt.
   
 • Genomförande av satsning på enskild individ att nå en viktig position i en europeisk eller internationell organisation. Denna insats ska vara en konkret åtgärd utifrån det som finns beskrivet i er internationella strategi. Endast insatser där en tydlig koppling till den internationella strategin finns kan beviljas stöd.

Postadress:Riksidrottsförbundet
Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress: Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:Tel: 086996000
E-post: This is a mailto link

Vi finns på Twitter Följ oss