Häng med oss till Stockholms Prideparad 3 augusti 2019

Riksidrottsförbundet välkomnar dig och din idrott att gå med den samlade idrottsrörelsen i Stockholms Prideparad den 3 augusti 2019.

Det är en fantastisk möjlighet och manifestation där idrottsrörelsen får chans att visa att vi är många, vi är aktiva och att vi är en öppen och inkluderande rörelse.

Det ger dessutom väldigt mycket energi att gå med i paraden tillsammans med hundratals andra inom idrotten och alla åskådare som vi passerar längs med vägen. RF har egen lastbil/flak med musik och egen DJ på plats.

Publikfriande och peppande är att ta på och med idrottsutrustning, visa upp sin idrott och att vara aktiv i paraden. Flaggor och banderoller är välkomna.

Kom själv eller 10, 40, 100; anställda, förtroendevalda, aktiva och alla andra medlemmar.

Säg JA och gå med i årets parad.

Delta som idrottsförening, grupp eller förbund

Hör av dig/er till AnnaLena Moberg, koordinator för Pride för RF/SISU Idrottsutbildarna och idrottsrörelsen på e-post: This is a mailto link. När vi fått kontakt får du mer information framöver.

När ni har bestämt er för att delta uppmanar vi er alla att använda era egna kanaler för att peppa personer att gå tillsammans med er i den sektion som idrottsrörelsen har i paraden.

Officiell starttid för Stockholms Prideparad är 13:00.  Vi kommer att samla idrotten från och med 12:00. Så snart vi vet vilket nummer som RF har i paraden kommer vi att informera om det bland annat här på sidan.

RF kommer att ha ett fordon (lastbil med flak) med musik och egen DJ! Den som vill åka med på flaket är välkommen att höra av sig.

Vi rekommenderar alla att ta med vatten och något att äta då det tar ganska så många timmar innan vi är framme vid Östermalms IP. Vi brukar vara framme runt 16:30 - 17:00.

Delta som enskild person eller tillsammans med några kompisar

Om du går själv eller tillsammans med några kompisar är du/ni väldigt välkomna att ansluta till idrottsrörelsens del av paraden direkt på plats den 3 augusti. När vi vet vilket nummer som vi, RF och idrottsrörelsen har i paraden skriver vi ut det här. 

Officiell starttid för Stockholms Prideparad är 13:00.

Du behöver inte föranmäla dig om du går själv eller tillsammans med några kompisar.

Vi rekommenderar dig att ta med vatten och något att äta då det tar ganska så många timmar innan vi är framme vid Östermalms IP. Vi brukar vara framme runt 16:30 - 17:00. 

Info om Stockholms Prideparad

Vi utgör en del av Stockholms Prideparad. Här hittar du den allmänna information som gäller oss alla. Här finns också en karta över paradvägen, start och mål. https://www.stockholmpride.org/prideparade/

Leveransadress:
Östgötagatan 98 D
116 64  Stockholm
för företagspaket och transporter till Idrottens Hus