Idrottens dag 2019

På Idrottens dag i Almedalen onsdag den 3 juli får alla chansen att prova på en ny idrott. 14 idrotter är på plats med utrustning och instruktörer. Välkommen!

Onsdagen den 3 juli 10.00-15.30 arrangerar Gotlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Idrottens dag i Almedalen.

Idrottens dag är en rolig dag full av aktiviteter för alla åldrar. Vi vill utmana bilden av hur vi tränar och tävlar. En inkluderande idrott med fokus på glädje och utveckling motiverar fler att röra på sig hela livet.

Föreningar och specialidrottsförbund deltar med uppvisning och prova-på-aktiviteter för att ge barn, unga, vuxna och äldre möjlighet att utforska och uppleva framtidens idrott. Målet är att just du ska vilja idrotta – hela livet!

Idrotter som är på plats:
Aikido
Boxning
Bågskytte
Casting
Fotboll
Gymnastik
Klättring
Judo
Orientering
Parasport
Ridsport
Simhopp
Tennis
Varpa

Instruktörer visar dig hur du gör och lär ut de bästa knepen. Det finns aktiviteter oavsett om du kommer ensam eller tillsammans, är ung eller gammal.

Fotografering pågår under Idrottens dag
Det går bra att meddela om du absolut inte vill vara med på bild eller om du opponerar dig mot publicerad bild, som då tas bort enligt RF:s integritetspolicy.

Vänd dig till:
Anna Setzman
Riksidrottsförbundet
This is a mailto link

Leveransadress:

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm för företagspaket och transporter