Resor

Riksidrottsförbundet har avtal med nedanstående samarbetspartners avseende resor.

BRA

När det är dags för den där viktiga bortamatchen, det årliga träningslägret eller tävlingsresan så kan du boka flyg med BRA till förmånliga idrottspriser!

Vi tror på enkelhet, frukost till alla ombord innan klockan 9 och på svensk idrott. Därför vill vi underlätta just flygresan med BRA Idrottspriser för dig som är ansluten till en idrottsförening och ska flyga till ditt arrangemang. Oavsett om du flyger själv eller tillsammans med hela laget!

Med 15 inrikesdestinationer, många avgångar och snabba byten på Stockholm-Bromma, tar vi dig dit du vill när det passar dig. Dessutom är din resa fullt klimatkompenserad. Vi tror att det här är bra för dig. Vi vet att det är BRA för Sverige.

Mer om BRA idrottspriser

Hertz

Hertz är samarbetspartner till Riksidrottsförbundet. Avtalet innebär att Hertz erbjuder idrottsrörelsen konkurrenskraftiga priser på hyrbilar i Sverige och övriga världen.

Mer på Hertz avtalssida

SJ

SJ och idrotten hör ihop. Det handlar om att resa – till tävlingar, läger och matcher men också uppåt genom seriesystem och rankinglistor. SJ kan tillsammans med Riksidrottsförbundet (RF) erbjuda de absolut bästa priserna till er som väljer tåget och SJ. Dessutom är det såväl smidigt och säkert som miljövänligt att resa med tåg. 

Mer om SJ:s idrottsresor

Viking Line

För Viking Line är det självklart att vilja vara med och utveckla svensk idrott. Viking Line kan erbjuda dig ett stort urval av sportanläggningar både på Åland som i Finland som passar utmärkt för träningsläger, samt möjlighet till internationellt motstånd för eventuella cuper och träningsmatcher. På fartygen finns goda förutsättningar för effektiva och trevliga konferenser. Fördelarna med att genomföra möten ombord är framförallt att ni har gruppen intakt under hela mötestiden och därmed får effektiva möten där besluten fattas innan man kliver av båten. Utsikten över världens vackraste skärgård får ni på köpet. Genom samarbetet med Riksidrottsförbundet erbjuds du som medlem extra förmånliga priser på dessa konferenser.

Ange kundnummer 347088 vid all bokning, direkt eller via resebyrå, För att boka Grupp & Konferens, ring Viking Line 08-452 40 40

Båtresor Viking Line