Hem / RF arbetar med / Samarbetspartners / Banktjänster

Banktjänster

Genom RF:s samarbete med Swedbank och sparbankerna erbjuds förbund, föreningar och enskilda medlemmar bra lösningar på banktjänster till ett rabatterat pris.

Banktjänster

Idrottsföreningar erbjuds bland annat en trygg och enkel helhetslösning för att hantera föreningens ekonomi. Erbjudandet består av ett antal bastjänster som konto, bankgiro, internetbank och mobilbank företag. Bland tilläggstjänsterna finns bland annat Swish, bankkort business och e-bokföring. Genom Swedbanks e-bokföring bokför du direkt från föreningens bankkonto i internetbanken och slipper därmed dubbelarbete och får mer tid över till annat.

Mer om föreningserbjudande Idrott

Mer om Swish för idrottsföreningar

För special- och distriktsidrottsförbund finns ett avtal om banktjänster mellan Swedbank och RF som innehåller ett heltäckande koncept gällande förbundens hantering av sin ekonomi. 

För special-, distrikt- och specialdistriktsidrottsförbund finns även ett avtal om Visa businesskort med betalansvar för antingen förbund eller individ.

Mer om Swedbank och Sparbankernas erbjudanden till idrotten

Fondsparande

Vill du att dina pengar ska växa samtidigt som de verkar för en god sak? RF erbjuder ett fondsparande i Swedbank Robur Humanfond. En fond som fått flera utmärkelser och utsetts till bästa fond i kategorin etikfonder av Fondmarknaden.se.

Genom ideellt fondsparande kan du på ett enkelt sätt bygga upp ett sparkapital med möjlighet till god avkastning. Samtidigt som du låter ditt sparkapital bidra till en bättre värld, stöttar du RF:s verksamhet för en trygg idrott. Vi får två procent av ditt sparkapital varje år, som vi använder till arbetet med en trygg idrott. Alla har rätt till en trygg idrott – stöd Riksidrottsförbundets nollvision mot övergrepp inom idrotten. Du kan månadsspara regelbundet eller göra insättningar lite då och då – välj det som passar dig bäst.

Swedbank Robur Humanfond är en svensk aktiefond och förvaltas av Swedbank Robur. Humanfond är en hållbarhetsfond, vilket innebär att företagen den investerar i tar ansvar för miljö, arbetsvillkor, mänskliga rättigheter och affärsetik.

Mer om Swedbank Robur Humanfond

Börja spara i Swedbank Robur Humanfond

Om du redan är kund, gå till Internetbanken eller Fondtorget.

Bli kund hos Swedbank

Mer om Swedbank Humanfond och Hjärtedagen

Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. På grund av fondens sammansättning och de förvaltningsmetoder som används, så kan pengar som placeras i fonden både minska och öka kraftigt i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Faktablad, informationsbroschyrer och fondbestämmelser för Swedbank Roburs fonder finns att hämta hos din återförsäljare eller på swedbankrobur.se.

Leveransadress:

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm för företagspaket och transporter