Mötesplatser

Sidan uppdaterades: 30 augusti 2023

Varje år bjuder vi in representanter från målgrupperna specialidrottsförbund (SF), RF-SISU distrikt och destinationer till olika mötesplatser för att lyfta aktuella frågor, utbyta erfarenheter och spetsa kompetensen kring internationella och nationella idrottsevenemang.

Bakom kulisserna

Bakom kulisserna arrangerar RF tillsammans med ett SF för att ge dig som arbetar med idrottsevenemang en unik möjlighet att följa ett evenemang under själva genomförande.

Bordtennis-EM 2023 i Malmö 14–15 september

I samband med lag-EM i bordtennis bjuder RF, tillsammans med Svenska Bordtennisförbundet och Malmö stad in till ”Bakom kulisserna” i Malmö den 14–15 september. Ett arrangemang som ger dig en unik möjlighet att följa evenemanget under själva genomförande. Vi kommer också att få höra mer om Bordtennisförbundets resa från VM i Halmstad till EM i Malmö samt hur Malmö stad arbetar med internationella idrottsevenemang.

Mötesplats Idrott och Destination

På Mötesplats Idrott och destination lägger vi fokus på att träffas och skapa kontakter inför framtida evenemang. En mycket bra plattform för att träffa många aktörer på en och samma gång och där flera av de internationella idrottsevenemang som genomförts senaste åren har haft sin uppkomst.

Mötesplats Idrott och destination 2023 i Göteborg

Mötesplats Idrott och destination 2023 kommer att genomföras i Göteborg den 17-18 oktober.

Sidan publicerades: 8 november 2022