Hem / Bidrag och stöd / IT-tjänster / Integration / Integrationen med Hippocrates

Integrationen med Hippocrates

Integrationen är nu i full produktion och omfattar personer och aktiviteter från Hippocrates till IdrottOnline. Överläsning sker löpande varje dag.

Alla föreningar som vill läsa över personer och närvaroregistrerade aktiviteter kan göra det nu.

Det är alltid föreningen som i IdrottOnline initierar integrationen och det är ordförande, klubbadministratören eller annan behörig som kan göra detta.

Man går till fliken "Administration" och underfliken "Integration" där man kan välja att aktivera/inaktivera Hippocrates

                      

När en aktivering av integrationen är gjord i IdrottOnline så behöver aktivering även ske hos Hippocrates. Kontakta dem för mer information:

Hemsida: Hippocrates

E-post: Mejl

Telefon: 073-423 12 33

Alla aktiviteter ska läsas över som de är och beräkning och regelverket för statligt LOK-stöd kommer att skapa ett underlag för LOK-stöd som kan användas för den statliga LOK-stödsansökan. Om beräkningar sker i andra system än IdrottOnline så är dessa beräkningar inte valida, men kan så klart ge en hint.

Personer som finns i föreningen i Hippocrates och i IdrottOnline kommer första gången personen läses över att matchas via personnummer. Vid efterföljande integrationer med samma person så används ett unikt personid.

Eftersom man efter den första överläsningen endast kommer att läsa över förändringar, nya/tillagda, borttagna och ändrade personer och aktiviteter, så är det viktigt att föreningen innan man väljer att börja integrera har gjort en inventering/rensning i IdrottOnline så att man inte har gammal data som kommer ligga kvar. 

Leveransadress:

Östgötagatan 98 D
116 64 Stockholm för företagspaket och transporter