Utbildningar

Vinnande evenemang

En utbildning för er styrgrupp/arbetsgrupp som vi tillsammans skräddarsyr efter ert evenemangs förutsättningar. Under en dag går vi tillsammans igenom evenemangens värdegrund, mål, vision och roller så att alla har en gemensam bild. Utbildningen genomförs i SISU Idrottsutbildarnas regi som kan ge er ett unikt stöd genom hela processen.

Centrum för idrottsevenemang subventionerar utbildningen och kommer i dialog med specialidrottsförbund (SF) planera utbildningens innehåll. Vi rekommenderar att du/ni genomför utbildningen tidigt i processen för att skapa en stabil grund. 

Skicka intresseanmälan

Värdskapsutbildning

Alla idrottsevenemang har ett behov av volontärer för att kunna genomföra ett evenemang. Som volontär är man ansiktet utåt och oerhört viktig för hur evenemanget upplevs. Ett evenemang med utbildade och kunniga volontärer ger både energi och en hög genomförandenivå.

Med SISU Idrottsböckers Värdskapsutbildning kan du på ett enkelt och pedagogiskt sätt ge dina kollegor och volontärer bästa förutsättningarna för ett lyckat evenemang.

Till utbildningen